Cum se traversează DN 1

DN1 e ca cetatea Mecca. Fiecare român plătitor de rovinietă trebuie să ajungă măcar o dată în viaţă la el. Nu contează că e cu maşina, cu autobuzul, cu tractorul, cu ciclomotorul, cu mopedul sau chiar pe jos. Imaginea alăturată o demonstrează.

Intrarea în Otopeni, ieri. Un individ se afla pe axul drumului, lăsat acolo mai mult ca sigur de către extratereştri, altfel neexplicîndu-se prezenţa lui miraculoasă în acel loc. O maşină de poliţie adevărată l-ar fi amendat pentru traversare prin loc nepermis şi punerea în pericol a vieţii celorlalţi participanţi la trafic. Maşina de poliţie din imagine este cu titlu de prezentare.

Similar Posts:

Unde ai voie să lipeşti afişe electorale ?
Cum să nu iei ţeapă la aeroport

Comments 3

  • Majesté,
    dacă era, mă, turist şi contempla frumuseţile naturii dă pă dene unu’? Ori, poate nu traversa neregulamentar, iar poliţaii îl ridicau chiar ei dă pă deneu’ şi-l băgau în maşină? Adicătelea, făcea un fel de autostop maschiulan cu acordu’ poliţailor, vorbiţi fiind pân’ telemobil: “Băh, treceţ’ pă deneu’ dă mă luaţi şi pă mine!”.
    Mno, o presupunere. =))

    ^:)^

  • Cred ca ii batea inima lu ala cand a vazut masina de politie… Ca se uita dubios 🙂 In locul ala se intampla accidente mortale o data sau de doua ori pe luna.

  • :)) asa-i si in Bucuresti. Nu numai acolo pe DN1. Omul poate vroia sa vada unde se afla o spalatorie auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.