Crezi că e aşa de simplu că ţi se scoală, stă băţ, apuci de ea, freaca-n sus, freaca-n jos, iar în sus, iar în jos, pînă cînd te prinde cineva şi te ştie toată lumea de labagiu? Nu contează deci cum faci laba, ci unde şi cînd.

În primul rînd, nu se spune laba, ci “marcel” cu m mic, pentru că este substantiv comun, gen neutru (un marcel, două marceluri). Cuvîntul “marcel” s-a născut undeva în liceu, cînd Andrei l-a preluat de la un alt amic despre a cărui activitate actuală nu am nici cea mai vagă idee. Apoi a fost folosit ca nume de cod pe toată durata claselor IX-XII, în care discutam despre metode de provocare a marcelului, ajutaţi fiind pe vremurile acelea de restrişte de reviste pornaş, precum Sex 2000, Gagici, Pisicuţe, dar şi eternele reviste ungureşti, introduse în sălile de clasă în mod fraudulos, ilegal şi arhicunoscut de toată lumea: la burtă, jumate în blugi, pe sub haine. De obicei, aceste reviste se cumpărau, preţurile variind între 5000 şi 30000 de lei vechi.  Oferta era diversă şi nu putea rezista nimeni tentaţiei. În funcţie de gradul de prietenie pe care-l aveai cu furnizorul, puteai să scapi cu un împrumut fără bani timp de o seară, ca să faci şi tu un marcel cu respectivele hîrtii pline de felurite pizdulici.

În al doilea rînd, laba (cum îi spuneţi voi) în ziua de azi se face cel mai des la calculator şi la televizor. Doar 12% dintre labagii mai folosesc reviste erotice de tipul soft (Playboy) sau hard (Hustler ş.a.). Mare parte din acţiunile labice ale lui 2009 are loc pe situri destinate acestor plăceri personale, sau pe canapea/pat, în faţa televizorului, cu sonorul dat aproape de mut ca să auzi şi tu ceva, dar să nu cumva să se prindă părinţii la ce te uiţi. Acţiunea e simplă, sus-jos-sus-jos-ţuşti-ah! Nu e mare scofală. Ceea ce reprezintă un adevărat chin este…

Al treilea rînd. Urmînd sfatul Colgate (spală-te pe dinţi după fiecare masă), în cazul masturbării masculine putem vorbi de “spală-te pe mîini după fiecare labă”. Contextul în care are loc acţiunea de frecare poate să difere, de aceea uneori e recomandabilă implementarea unui alt slogan, ca de exemplu: “spală-te pe burtă după fiecare labă”. Trebuie avută foarte mare grijă la acest lucru esenţial, în el stînd cheia îndeletnicirii personale a fiecăruia dintre cei care aspiră la statutul de “labagiu secret”, adică cel de care nu ştie nimeni că-şi freacă ***a, dar toţi bănuiesc.

va urma

Share Button