Cu ce ne mai uscăm pe mîini

Mă trecea nevoia, aşa că m-am dus la baie. Îmi fac treburile, ies afară, mă spăl pe mîini şi caut un prosop, o hîrtie, un uscător, ceva, orice. Nimic. Mă şterg ca ţăranul pe blugi şi plec. Pînă să se închidă uşa la baie, aud un zgomot de uscător de mîini. WTF? Mă întorc să văd despre ce e vorba. Omul care se spăla pe mîini în acelaşi timp cu mine era mai inteligent decît je. L-am găsit băgat cu mîinile în maşinăria asta din poză despre care credeam că e cine ştie ce drăcie de dispozitiv pentru controlul aerului din budă, ceva antibacteriologic, deci eram pe pustiuri rău. Cînd colo cică te usucă în zece secunde. Nu mai e mult pînă o să se inventeze apa care te spală pe mîini şi nu te udă deloc.

Similar Posts:

El Clásico
A început Coiul de Aur 2010

Comments 4

  • Da, smecherie mare aparatul… am vazut si eu odata prin Grecia cred si nu stiam sa il folosesc(taran :))

  • de ce te faci taran??:))
    nu e vina ta ca nu ai mai vazut aparate de genu’ asta:-j

  • @myrciu : lasa l sa recunoasca ca mai are de invatat,tu chiar crezi ca le stie pe toate? asa se vindeca de ipocrizie ,recunoscand! si e ceva nasol daca esti taran??? ca eu sunt din tecuci si nici eu nu am mai vazut aparate din astea,sau poate ai dreptate ca aia de la orash vad mai multe……

  • Odata, la McDonald’s la buda, prima oara intr-o buda de oras. Eram cu niste prieteni de familie care aveau un caine. De-acasa aveam lectiile facute: nu te stergi ca taranul pe tine daca nu gasesti nimic. Ce crezi ca am facut dupa buda? Am strigat cainele, eram afara la terasa si m-am sters pe el.

    De-atunci mi-am dorit sa devin inginer. Constructiile iesite din mainile mele o sa revolutioneze lumea. Gen: calea ferata invizibila (excelenta pentru tari gen Romania), trenuri care merg cu apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.