Cum îţi alegi perechea perfectă de ochelari ?

Ieri am fost la o plimbare pe faleza din sat. La un moment dat am ajuns în dreptul magazinului cu ochelari de soare unde, datorită vremii însorite (în sfîrşit!!!), era multă lume care încerca tot soiul de modele. După care pleca. Foarte puţini erau cei care chiar cochetau cu ideea de a-şi cumpăra o nouă pereche de ochelari, avînd în vedere că vorbim de preţuri de la 100 de euro în sus (mă refer la mărci consacrate, după cum v-aţi dat seama). Am avut şi eu o perioadă prolifică în care, după ce mi-au furat ochelarii ăi buni, am fost în 5 minute şi mi-am luat alţii identici şi ca model, şi ca preţ. Acum cu siguranţă n-aş mai face acelaşi lucru. Excepţia ar fi doar pentru ochelarii din poză pentru care aş fi în stare să dau maxim 50 40 34 27 20 15 euro şi asta pentru că sînt foarte cool şi vin perfect tuturor.

Şi, ca să închei în glorie, aş avea o mică dudă. Nu ştiu dacă aţi observat (recunosc că mi se întîmplă şi mie), dar nu înţeleg de ce cînd probezi o pereche de ochelari mereu îţi aranjezi părul în oglindă?

Similar Posts:

Am o dudă (LXV)
Cum să slăbeşti rapid în 6 săptămîni

Comments 3

  • pai d-aia probezi, ca ai parul nearanjat si gasesti un motiv sa te vezi in oglinda si sa te bibilesti putin

  • Ahahahah :) Ce tare aia cu paru’. Pai conteaza, ca ochelarii se vad in functie de cum iti incadreaza parul fatza. Io asa zic. Bine, la baieti mai putin valabil, dar na… In general cine isi ia ochelari isi ia ca sa arate bine (pe langa feritul de soare si de ochi straini). Si daca parul nu arata bine, vrea sa vada cum ar arata intr-o situatie buna. :P Nu stiu… Probabil.

  • Recunosc ca si eu mi-as lua o pereche d-asta de ochelari cu toate ca nu prea port.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.