Cu telefonul la volan nu-i de glumit

Dacă aţi citit înainte, ştiţi că era s-o fac lată din cauza utilizării telefonului în timp ce conduceam. Vin şi explic cum stă treaba (care e foarte simplă).

Cele mai bune telefoane mobile din lume au fost, sînt şi vor rămîne acelea cu tastatură normală (ABC, DEF etc.). De ce le prefer în pofida celor QWERTY? Pentru că sînt practice şi uşor de manevrat. Din cauza unui telefon QWERTY era s-o mierlesc, pentru că are toate literele din lume şi ca să dai un mesaj trebuie să apeşi pe fiecare tastă în parte, să mai pui şi un eventual SHIFT, plus că este imposibil de manevrat la volan cu o singură mînă.

În ceea ce priveşte telefoanele normale, alea sînt o joacă. Ştii tastatura pe de rost, ştii unde e punctul, virgula [chiar pe vremea cînd aveam şi eu 3310, ştiam şi meniul pe de rost, ba chiar intram în meniu cu cifrele, nu căutînd cu săgeţile în jos şi-n sus]. Asta-mi place mie la telefoanele astea simple – sînt practice şi uşor de folosit. Chiar şi la volan.

Dar voi să nu luaţi în seamă ce zic aici. Cînd conduceţi, nu folosiţi nici telefon, nici radio, nici mp5, ci staţi cu mîinile pe volan la ora 13:52 (ora locală).

Similar Posts:

Una despre sociale
Cum funcţionează ABS-ul

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.