Concursul s-a încheiat. Să organizez altul, zic !

Minunatul anterior concurs prezentat de o figurină cu două ţîţe la televizor şi preluat doar pe Blogocilindrul lui Naicu, a ajuns la sfîrşit. Comentariile voastre au fost în van şi niciunul nu a reuşit să se apropie de răspunsul corect. Aşadar, cei 500 de euro garantaţi nu şi-au găsit destinatarul. Acum fac şi eu ca ea, de m-a ţinut pînă a doua zi la 6 AM ţintuit în canapea: răspunsul corect îl veţi afla la sfîrşitul blogului. :))

Exagerez. Ştiu că nu aveţi răbdare, aşa că avem un nou concurs. Premiul constă într-un magnet pentru frigider gibrăltărean cu o maimuţă pe el. Data limită: joi. Bazat pe fotografia anterioară, spuneţi-mi şi mie (cu demonstraţii elaborate şi veridice) cum puii mei soluţia mirobolantă la problema din imagine era… 1613???

Similar Posts:

Primul an
Cîştigătorul concursului cu premiu este...

Comments 3

  • mai Naicule, iti permiti mah, sa organizezi concursuri. Recunoaste, iti place sa ai trafic.;)) 😛

  • :)) solutia era atat deoarece pe ecran erau mai multe grupuri de numere. Inclusiv cele din telefon. Si te intreba foarte clar cat e suma tuturor numerelor de pe ECRAN. Nu doar din chenar. Asa e si la noi in Romanica. Te duce cu zaharelul, da romanul s-a cam prins 😀

  • mare bataie de joc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.