Concluzii Paşte 2009

De data asta n-am fost hapsîn, ceea ce e mirobolant. Şi oricum, frate, cît să mănînci? Trag linie şi constat că:

  • ouăle 1 şi ouăle 2 au fost bune, păcat că n-am dat de unul cleios aşa cum îmi place mie;
  • salata de boeuf încă o mai savurez;
  • icrele s-au terminat demult;
  • ciorba de miel am mîncat-o exact cum mă aşteptam: puţină zeamă;
  • sarmalele continuă să rămînă în top, ca de fiecare dată;
  • iar am încercat să văd dacă-mi place friptura de miel şi nici de data asta n-am reuşit să trec de test, cu toate că era grozavă (după spusele celor cărora le place);
  • cea mai bună legumă e porcul;
  • pasca s-a păscut aproape în întregime;
  • cozonacul l-am ciopîrţit, acum este devastat, dar încă excelent.

courtesy of Daniela

În concluzie, continuu să nu-mi placă a mielului carne şi sînt în limbă după cozonac. Şi în sfîrşit am ascultat de sfatul lui Super Mamaee născut în vara lui ’94, într-un concediu în afara hotarelor, care spunea: “Nicule, nu fi calic! Aiiiaiaiaiai…”

L.E.: Iulia mi-a adus aminte de drob. Uitasem de el, a existat, dar am omis să-l imortalizez. Unde mai pui că e cam singura mîncare pe bază de miel pe care o pot îngurgita fără probleme. A fost delicios.

Similar Posts:

Mi-am pierdut telefonul în diaspora
Free Gi...zăs !

Comments 4

  • Uaauuu, ce de bunătăţi! Ce de bu-nă-bu-nă-tăţi!
    Cel mai mult pe mine mă încântă pasca! E mi-ri-fi-că! Dar nu văd să fi zis ceva de drobul de miel, dacă tot nu-ţi place friptura!

    Numai bine… şi să-ţi fie de bine masa de Paşte!!
    🙂

  • =)) din ’94 pana-n 2009 e ceva vreme ;)) Te misti cam greu :d

  • @ Acceaşi TU: Oops, băgăm L.E.

    @ Zeddy: Mai bine mai tîrziu decît mai devreme. 🙂

  • Aşa, aşa, mulţumesc, mulţumesc că m-ai luat în considerare! Şi am avut eu o presimţire că n-are să fie acelaşi sentiment ca pentru friptura de miel! Pupa-m-ar tata, Nostradamus, că de la el am moştenit amestecu’ senzitivo-perceptiv şi socio-emoţional! Muhahahaaa…

    Numai bine!
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.