Concepţii contraceptive

Cea mai bleagă piaristă din online-ul neaoş m-a atins acum ceva timp cu o leapşă legată de subiecte sexuale, anume metodele contraceptive. Iniţial era o leapşă pentru fete, dar mai sus numita s-a gîndit să facă un cadou masculilor feroce, printre care m-a enumerat şi pe mine. Cum sînt foarte pudic de fel (???), eram cît pe-aci să refuz invitaţia la scris, dar îmi calc peste buricele degetelor şi trec olecuţă la tastat.

Dacă despre pilule anticoncepţionale, diafragme, ineluri vaginale, plasturi şi injecţii hormonale sau alte sterilete nu-mi pot da cu părerea, neafectîndu-mi viaţa culturală în niciun fel, singurele despre care pot spune două, trei vorbe rămîn capişoanele, denumite în mod general prezervative. Aceste vulcanizate despre care am o părere deosebit de încrîncenată şi pe care nu pot spune că le agreez într-un mod zguduitor. Sînt perfect de acord cu utilitatea lor (BTS sux), dar totuşi momentul în care intervine în peisaj aplicarea unuia dintre ele reprezintă dispariţia rasei umane de pe planeta Pămînt. E un fel de apocalipsă a actului sexual. Singura speranţă vie că mai poate continua ceva după aia stă doar în mîinile celor implicaţi direct în această problemă. Parcă e mai mişto fără, nu-i aşa?

E cam evident că femeile au mai multe motive de a se plînge decît bărbaţii, luînd în seamă faptul că la bărbaţi există prezervativul şi atît, iar la femei o grămadă de posibilităţi contraceptive. Şi asta poate din faptul că doar ele pot rămîne gravide (momentan), mă gîndesc eu aşa… Dar totul se întîmplă din cauza noastră. Sau a lor. Sau nici nu mai ştiu. Mai bine vă las cu un clip, dacă tot veni vorba. Merci, Roxy.

Similar Posts:

Pentru că ninge şi la Bucureşti
Jocuri pentru copii

Comments 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.