Coiul de Aur 2009 – rezultatele finale

Aseară a avut loc, într-o atmosferă de nedescris, decernarea premiilor celei de-a III-a ediţii a Festivalului şi Concursului COIUL DE AUR. La eveniment au participat personalităţi de marcă ale vieţii culturale şi sociale internaţionale. După îndelungi deliberări, juriul a decis următoarea ierarhie finală:

Trofeul COIUL DE AUR – SUFLEŢICA.
Trofeul COIUL DE ARGINT – LUIZICA PISILICA.
Trofeul COIUL DE BRONZ – MITZU.
Menţiuni – CIUPANEZUL şi COSTIN.
Premiul special “Pierdut în diaspora” – CIUPANEZUL.
Premiul de popularitate, care trebuia decis pe baza votului publicului, nu a mai fost supus opiniei publice din pricina unor probleme tehnice ce au împiedicat crearea unui sondaj de opinie aşa cum mi-aş fi dorit, dar cred că nu va obiecta nimeni dacă acesta va merge către ACEEAŞI EU.

Aşa că acestea ziind fise, declar închisă ediţia 2009 a COIULUI DE AUR. Ne revedem la anul pe vremea asta cu ediţia a IV-a. Felicitări tuturor şi un sfîrşit de an cît mai plăcut.

pîsî: concluzia acestei seri de gală o regăsiţi la tipu’ ăla mişto.
mulţumiri: R&B Industries.
credit foto: Diana.

Similar Posts:

Mesajul de Anul Nou al Preafericitului Naicu
Am cîştigat la loto

Comments 9

 • Uaaai, de mine şi de mine, ‘ai de presâmţirili mele! Ce tare, bine Luizicaaaa, aşa cevaaaaa, aşa ceva, am visat tătă zâua! D-aia mi s-a bătut ochiu’ stâng b-( dă credeam că-mi iese şi retina cu tot cu cornee şi iris. Felicitări, făr ăf ol, Luizicăi (mă bucur, mă bucur că ai luat argintu’, mai ales că într-un comentariu anterior ziceai nu ştu’ ce dă neşte surse, că nu eşti faborităăă!!!). No, iacătă, a ieşit pă sufletu’ meu Gala!
  Şi, şi, şi, felicitaţiones, păr total, tuturor!
  Acuşica, ţâu să menţionez mulţumirile mele pentru că, deşi îmi doream tare-tare să concurez în Gală, na, că, fără să ştiu, câştigai ş-un premu. ‘Ai de sfârşitu’ meu dă an, dacă nu e cel mai minunat dântre toţi cu ăst’ premu!
  Juriu’ ruleză maximum (plecăciune), dacă o decis el să-mi acorde un premu. Vă mulţumesc, vă mulţumesc! Acuşica, pot să trec la treabă cu inima-mpăcată.
  Numai de foarte bine să auzâm în două mii zăce!

  Să te citesc cu drag,
  Iulia.

 • Intai as vrea sa imi dreg vocea… asa… deci, multumesc fanilor care m-au sustinut pe parcursul acestui concurs. Dragilor, va iubesc. Multumesc mamei, care m-a facut asa de frumoasa si inteleapta. Multumesc juriului… cel mai tare juriu din parcare si nu in ultimul rand, multumesc producatorului meu, care m-a sustinut si indrumat in realizarea postului castigator.Coiul de aur de anul acesta a fost foarte important pentru mine.Au fost surse care ma declarau necastigatoare, insa toate astea nu m-au facut sa renunt. Singurul cotidian de mare triaj, ce m-a sustinut cu multa perseverenta, a fost Cancan-ul. Deci, dragilor, va multumesc. Nu stiu daca voi mai prinde si editia de la anul, insa sunt fericita ca sunt detinatoarea a 3 coaie de aur 😀
  Domnule Naicu, va doresc mult vant la pupa, la cat mai multe slove si sper ca in curand acest concurs sa devina unul de importanta nationala.

 • […] Mai multe detalii le puteti gasi aici. […]

 • Ii felicit din toata inima pe cei care au castigat. Intr-un fel, premiatii au fost cum si eu am propus.=d>

 • P. S. IMI PARE TARE RAU DE ACEEASI EU PENTRU CA NU A OBTINUT DECAT PREMIUL DE POPULARITATE PENTRU CA EA, DUPA PAREREA MEA ESTE EXTREM DE ELEGANTA IN EXPRIMARE SI TOTDEAUNA CEEA CE SPUNE ESTE PLIN DE SUBSTANTA. ORICUM, EU O VAD ( PENTRU CA O CITESC) O MARE POETESA. SUNT CONVINSA CA ARE RABDAREA SI ELEGANTA NECESARA PANA CAND VA URCA PE PODIUM CA INVINGATOARE.@};-

 • Multumesc. Multumesc pentru premiu. Dar ce inseamna diaspora? Goagăl nu mi-a oferit informatia 🙁

 • @pissi-mic, îmi pare rău de tot că n-am avut cum să te contactez într-un alt mod, decât prin blogu’ distinsului domn, căci n-aş vre’ să se supere că răspund aici! Ai spus nişte cuvinte pre’ încântătoare şi pre’ măreţe vis-a-vis de persoana-mi, şi tare teamă mi-e că nu le merit. Mulţumesc foarte frumos! No, am răbdare, am…

 • LOL

  Merci, draga. Sa fie intr-un ceas bun ! 😀

  Daca voi primi respectivul coi, o astept pe aceeasi eu sa ma contacteze, pentru a i-l trimete prin poshta. 😀

 • d-le da’ ce de coaie… productie nu alta!
  multam de premiu
  (o fi mergand facut la cuptor ??)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.