O atenţie, 1658 de kilograme de măsline

La Guardia Civil ha recuperado en Aguilar de la Frontera (Córdoba) 1.658 kilos de aceitunas robadas, en un operativo en el que han sido detenidas 5 personas de nacionalidad rumana acusadas de haberlas recolectado ilegalmente en una finca de Castro del Río. sursa ABC Sevilla

Adică, pentru cei care nu înţeleg ce scrie mai sus (e şi mare greutate…), Garda Civilă a recuperat în localitatea Aguilar de la Frontera (provincia Córdoba), 1658 de kilograme de măsline ciordite, într-o operaţiune în care au fost reţinute 5 persoane de origine română acuzate că le-au cules ilegal într-o fermă din Castro del Río.
Voiau şi ei să facă nişte atenţii şi i-au prins ăştia cu măslina-n sac.

Similar Posts:

Închipuiri
Limbincurism

Comments 2

  • bey..dar afurisiti mai sunt si spaniolii astia…cine mama lor ii pune sa faca asa masline bune? ca-s bune rau… mai ales alea de la pimpi … of…

  • unde mama drq au pus astia o tona jumate de masline. ca se presupune ca nu au vreo casa cu nu stiu cat teren aferent. cred ca 95% erau maline de-ale lu’ sufletica.
    si inca ceva: cum au reusit sa le fure? ca inteleg ca mai pleaca omu cu cate un kil’ prin buzunar dar cu 1600 nu intelg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.