Chestii care mă ene (V)

Bă, mie cînd nu-mi place un artist sau o melodie de la TV/radio, schimb postul imediat. Aşa cred că face orice om normal. Ultima oară mi s-a întîmplat ieri cînd, în drumul meu obişnuit spre diverse locaţii, ascultam postul de radio preferat. Şi încep să dea o melodie. Nu o mai auzisem, era ceva nou, sirop, lugu-lugu, pînă cînd mă prind cine e fomeia. Inamica publică nr. 1 a mea în materie de voci feminine – Laura Pausini. Pe loc am vrut să mut pe alt post, dar mi-a fost prea lene să dau comandă mentală maşinii să schimbe canalul, aşa că am rămas să ascult melodia mai departe. Zic că n-oi muri… Şi la un moment dat, după prima strofă, apare şi un mascul feroce piţigăind, smiorcăind şi scremînd nişte sunete asemănătoare onomatopeelor care iau naştere în budă cînd downloadezi. “La naiba” mi-am zis. Se găsiră împreună cele mai enervante două voci din lumea întreagă să-mi facă mie o bucurie nemărginită aşa de dimineaţă. Ei, cine credeţi că era individul care guiţa alături de Lăurica? Însuşi inamicul public nr. 1 al meu în materie de voci masculine.
Marele James Blunt, alt panaram care mă stresează cînd îl aud. Începînd cu melodia aia a lui de se numea “Ior biutiful” şi terminînd cu acest featuring, această fiinţă pămînteană continuă să mă enerveze pînă la exasperare. Singura lui melodie pe care am ascultat-o o dată şi jumătate în viaţa mea a fost aia cu Simona o mie nouă sute şaptezeci şi trei. Dar, revenind la “Ior biutiful”, e foarte ciudat un lucru: nu am ascultat niciodată mai mult de 3 secunde din melodia asta, dar cu toate astea o ştiu pe de rost de la început la sfîrşit.
Cum vă explicaţi voi acest fapt?

Similar Posts:

M-aţi înjurat. Vă ţin eu minte...
Chestii care mă ene (IV)

Comments 7

 • :)) Doamne, esti fe-no-men! Mi-a fost lene sa dau “citeste mai departe” si cand ajung la faza cu “inamicul public nr. 1 al meu în materie de voci masculine”, am izbucnit in ras!!!!! Hahahaa… de Laura nu mi s-a trezit nicio emotie sau alta stare asemanatoare, dar, cine sa fie in materie de voci masculine? Cine?! :))
  Ok, nu-mi displace, nu-mi place… am un sentiment neutru fata de ea! Hmmm… James Blunt, mai merge cateodata, singur! 🙂 Cat despre “combinatia” asta a lor… nu-mi place.
  O seara placuta!

  P.S.: Ti-am dat un raspuns in partea cealalta!
  🙂

 • High five! 🙂 Si pe mine ma scoate din pepeni behaitura aia de cantec cu “iur biutifuuuuuul”. De acest nou hit nu auzisem, dar nu e cu nimic mai prejos. 🙂

 • P.S. Ce simpatica poza de profil am! Si, culmea, mai e si de culoare violeta!

 • @ Aceeasi EU: Stiu ca provoaca lene [citeste mai departe…]-le, dar tocmai asta era si hazul. 😛

  @ Vio: Ma bucur ca am un aliat impotriva lui James Blunt. Si ca iti place mutunakele mov. Ai avut mare noroc. ;))

 • pleosc! hhiihih… postez si eu sa vad ce mutunake imi pica 😀

 • Andrea, al tau zboara. Ce smecher… 🙂

 • Nu-l sufar pe James Blunt, tocmai pt ca are vocea aia de zici ca l-a apucat cineva de oo.
  Aia cu Simona e acceptabila, si de cate ori o aud, imi sun prietena din dotare cu numele asta si ii zic sa se impace cu saracu’ baiat. 😆
  Laura Pausini nu ma zgarie tare pe timpan, dar avand in vedere ca nu-mi place muzica italiana, nu prea ascult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.