Chestii care mă ene (VI)

Citeam aseară despre fufele astea inepuizabile care se trag în poză şi se trimit la ziar. Le şi văd pe alea mai amărîte, care îşi iau cea mai bună lenjerie intimă pe ele (cumpărată de la oraş, bineînţeles), o îmbracă, roagă rudă, gog sau goagă să le imortalizeze cu telefonul celular din dotare (de regulă unul cu o cameră mai bună ca VGA-ul lor), merg la net cafe şi se trimit (alea mai culte), sau ălilante care scriu o scrisoare în care pasiunile lor sînt automat cititul, muzica şi călătoriile, îl sigilează cu scuipat, lipesc timbru în acelaşi mod şi fac plicul poştă. Ăştia de la gazeturi atît aşteaptă, ca să mai rîdă lumea de ele. Dar nu ele sînt cele care mă enervează, că uneori se mai nimeresc şi fete simpăticuţe, cu funduleţe obraznice, (decolteuri) părţi ale corpului care apar descoperite din răscroiala de la gît a unei haine femeieşti îndrăzneţe, craci, buci sau atitudini provocatoare, ci faza asta cu cochetatul. “A cochetat cu modelingul” o ştim, e fumată, dar acum se cochetează şi cu sportul.

COCHETÁ, cochetez, vb. I. Intranz. A căuta să placă, să atragă atenţia, interesul, simpatia unei persoane (de sex opus) printr-un mod de comportare atrăgător; a schimba cu cineva vorbe curtenitoare. – Din fr. coqueter.

COCHETÁ vb. v. flirta

FLIRT, flirturi, s.n. Conversaţie uşoară, cu aluzii de dragoste, între un bărbat şi o femeie. ♦ Legătură de dragoste lipsită de profunzime, nestatornică; aventură sentimentală. ♦ Persoană cu care cineva întreţine o astfel de legătură. – Din fr. flirt.       by DEX

Acum, pusy din imagine a fost surprinsă de reporterii Blogocilindrului™ în dialog cu domnul Sport:

Pusy: Mmmbună, Sportule. Ţe faţi?
Sportul: Bună, pusy. Bine fac. Tu?
Pusy: Mpăi, uite, ţtii, mă gîndiaaam, aţa… nu ţtiu cum să ţpun… Îmi plaţe de tine…
Sportul: Hm… Cum aşa, frumoaso?
Pusy: Mpăi, nu mai faţe pe prottuţul… Înţeledzi ţi tu… Vreau ţă cochetez cu tine, nebunule…
Sportul: Uh, beibe. Eşti kinky, naughty şi îmi vine să te spank. Dar cum vine aia să cochetezi cu mine?
Pusy: Haide, tu, silly, n-ai audzit? Aţa se ziţe mai nou. E trendi, fensi, glamuuur.
Sportule: Auzi, tu vrei să spui că vrei să mă faci pe mine?
Pusy: Huh?
Sportul: Să faci sport, făi!

Similar Posts:

Să mă tuit
Opinia unui outsider

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.