Cele mai bune plaje din Spania

Marbella are cele mai bine cotate plaje din Spania, conform unor studii realizate recent. Este urmată apoi de Ibiza, respectiv Lanzarote. Studiul efectuat de Oak Power Communication (OPC) arată că Andalucia are cea mai bună imagine de brand a Spaniei, cotată cu nota 7,9 din 10, urmată de Madrid cu 7,3 şi Barcelona cu 7,1. Au fost luate în considerare părerile a 600 de jurnalişti referitoare la brandurile turistice spaniole. Maria Asenjo de la OPC a declarat că “jurnaliştii apreciază spiritul pur spaniol prezent în Andalucia, precum şi enormele îmbunătăţiri aduse infrastructurii locale şi în calitatea serviciilor în decursul ultimilor ani”.

Pe segmentul oraşelor turistice, Madrid ocupă locul întîi, cel mai important punct al Capitalei fiind Museo del Prado, iar în categoria destinaţiilor rurale cîştigă detaşat Camino de Santiago. Cu oaspeţi de seamă precum Michelle Obama, Marbella a fost clasată pe locul 3 în topul celor mai trendy oraşe din peninsulă, dar şi aleasă ca una dintre cele mai stilate destinaţii din Spania.

sursa: Euro Weekly, Costa del Sol; foto: enforex.com

Similar Posts:

Salata bulgărească
Stop Coca-Cola

Comments 4

 • Nenea aia de la Oak, stiu ei ce stiu. Sunt in totalitate de acord cu ei.

 • Asa si? :d

  De ce nu merg smileys aci? Nici nu l-am scris eu, am avut grija sa aleg din lista si nu merge. Pffff

 • În loc să dai copi-peist de nu știu unde… mai bine ți-ai mișca kuru’ și ai face cercetări personale la plajele alea. Că noi avem încredere în ce zici tu, nu în ce zice oficiu’ dă turism spaniolotic, care este.
  Bagă și poze, dacă tot te duci, ce coada mea.
  Prețuri, alea.
  La cârciumi, zic, nu la aveoane.

 • Mai psedo-turistilor,care stiti totul despre plaje ca o enciclopedie.. dar ATAT!
  pai eu turistul incepator al plajelor spaniole, ma intereseaza tot ce platesc in EURO, sa vad daca merita, sa am variante,optiuni,trasee de legatura ,tarife clare pensiuni/bungalovuri/hoteluri
  mai bine treci la lopatica si nisip, stimate BLOGOCILINDRU !esti tare diletant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.