Cele 5 felicitări pentru Coiul de Aur 2010

Scuzată să-mi fie întîrzierea, dar nu am vrut să fiu băiat naşpet şi să defavorizez de la competiţie oameni care nu aveau internet într-o anumită perioadă cheie, mai exact pe Boris care trebuia să se întoarcă din vacanţă pentru a putea participa nestingherit la micuţul meu concurs. Oricum de seara de gală de la Bucureşti s-a ales praful din motive mai mult sau mai puţin tehnice, aşa că premiile vor fi acordate online, urmînd ca într-un viitor (apropiat sau îndepărtat) trofeele să fie trimise pe adresa celor ce le vor fi cîştigat.

Dar deocamdată, ca să mai lungim şi mai mult suspansul, haideţi să vedem ce-a trimis fiecare în parte, urmînd ca o decizie finală să fie luată într-unul din viitoarele mai sus menţionate.

Boris
Ciupanezul
mama lu*SI
Myrciu
Sufleţica

Similar Posts:

5 nasturi. Cine dă mai mult ?
De ce n-am mai scris

Comments 13

 • Iti multumesc pentru ca m-ai asteptat! Din ce am vazut pe aici…merit un loc 5 :) Bafta tuturor!

 • Ma multumesc ca nu m-a asteptat nimeni!Din ce am vazut pe aici…merit un loc 1 ;)Bafto delo delo!

 • Hahahaha, ce tare ! :D Mie cel mai mult mi-a placut felicitarea Ciupanezului, desi putea s-o faca si el mai interesanta si sa lucreze mai mult, dar ideea a fost buna. Insa toata lumea merita felicitari, caci se vede ca s-au straduit. :D

  Bravo, everibadii !

 • :))
  Îmi plac toate, mai ales cea a Sufleţicăi.
  Baftă tuturor! :)

 • Multam, Myrciu. Esti singurul care a apreciat creatia mea. :D

 • Felicitari Ciupanezului si lui Myrciu, dar parerea mea este ca Sufletica a construit cea mai frumoasa si graitoare felicitare.

 • @ Daniela Crudu :lasa pupincurismul la adresa unor concurenti, vezi ca esti prea evidenta,cred ca e cazul sa mai stai la soare sa te mai coci,asa prea alba bate la ochi,te gineste si un bebelush

 • cea mai originala si impresionanta e a mamei lu SI,cea mai tare! daca luam in calcul k s a deplasat pe plaja cu recuzita specifica unei felicitari,a scris pe nisip,a fotografiat,a mai si compus un text poetic si autentic,a respectat cerintele impuse de concurs pe toata durata lui….e o felicitare muncita fata de celelalte care s au realizat stand in fund in fata calculatorului!ideea a fost maxima! la inaltime! felicitari si celorlalti,dar slabutz fata de potentza care se citea pe aici!

 • Daca imi permiteti, observ o felicitare foarte draguta a Sufleticai, urmata de cea a lui Myrciu! De ce a Sufleticai? Pentru ca in afara de faptul ca a avut tematica de iarna (ceea ce in aceste momente, cred, scumpule Naicu, ca se cere), a alaturat si muzica (gresesc, sau tu “stapane al blogului” canti la Geige?)! Astfel, a rezultat o combinatie minunata, care merita cu siguranta primul loc!!! Myrciu, pentru ca a creat un nou logo, deloc de lepadat pe viitor Mr. Naicu si pentru ca are talent la scris. Astfel, inchei cu celebrul de acum: “TE PUP”! ;)

 • P.S. Ciupanezul, third place! :)

 • Multumesc Bellecherie ptr.sustinerea efortului meu,nu e decat un concurs! Ma bucur ca traiesc unde e cald si am ocean ;).Binele unuia e raul altuia.Cineva castiga si altcineva pierde.Suntem intr-o continua alba-neagra cu noi insine,dar savoarea si farmecul vietii vin tocmai din incercarea noastra de a ne plasa,undeva,intre bine si rau.Viata e frumoasa ptr.ca e colorata.Nu alba,nu neagra,ci tarcata.Iar raul e misterios,interdictiile se cer incalcate.Ma simt bine in pielea mea,cu viata mea privata,necontrolata de complexe si prejudecati,nu inspir mila si nu cersesc favoruri ptr.ca as deveni o persoana jalnica.Cat despre….gusturi,NU MA BAG IN GUSTUL NIMANUI!

 • Multumesc tuturor pentru propuneri, deci ce loc am?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.