Ce înseamnă să ai bun-simţ în trafic

Aseară stăteam la stop. Erau două benzi: unu şi doi. Aud o sirenă, mă uit în retrovizoare, văd girofaruri şi pe toţi care se dădeau în stînga şi dreapta ca să treacă poliţia prin mijloc. Ăia de pe banda unu mai aveau la dispoziţie să zicem banda zero care se îngusta, deci nu avea rost să stai pe ea, că stăteai degeaba. Dar, ca să treacă poliţia, cîţiva s-au pus acolo. După ce s-au dus organele, încă era roşu. De lene, din comoditate sau pur şi simplu pentru că nu-şi făceau griji, au rămas acolo pentru a se pune în mişcare cînd se face verde. Ăia care erau în spatele lor pe banda unu n-au înaintat un centimetru, pentru a-i lăsa pe ceilalţi să reintre în şir. Orice puţoi de la Romană se băga imediat în faţa lor, spunîndu-şi în sinea lui  jegoasă (fără cratime şi semne de punctuaţie): “ia uitei şi pe proşti ăştia vam făcut fraerilor futuvăn gură de adormiţi!”

Similar Posts:

Ştiaţi că...
O lecţie de birocraţie

Comments 5

  • 😆 Zau ca esti zapacit!

  • aici nu este vorba despre “prostii astia”. Se vede ca nu le mai ai cu traficul bucurestean, Baicu. In momentul in care trece o masina cu sirena, oricare ar fi ea, te bagi in spatele ei sau in spatele meseriasului care s-a bagat primul. Pentru a “achieve” acest lucru, trebuie sa ai balls, demaraj si sa fii meseriash.

    Nu tin sa-ti amintesc ca si Mr. Bean facea la fel, dar din alte motive.

    Ce descrii tu este o lume frumoasa, dar sa nu uitam ca la tine circula doo masini, si alea doar lunea, iar ambuteiajul si coada de 1500 de masini pot fi vazute la fel de des precum cometa Halley (pe cand aici ele sunt la fel de comune ca respiratia).

  • Ai să rîzi, data viitoare voi demonstra cu probe video.

  • Da, da 😛 Asteptam cu nerabdare.

  • Foarte civilizata lumea acolo. Aici, am prins in Crangasi, pe langa linia lui 41 ambuteiaj si in spate salvarea care mergea pe banda de langa linia de tramvai. Dupa ce a trecut salvarea dupa ea alte 2 masini. Asta mai e omenie? In plus nu ma mai lasau sa trec pe banda mea, am mers cu semnalul pus vreo 300 de metri pana cand m-am bagat la nesimtire, bineinteles nu am scapat neclaxonat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.