Ce faci dacă s-a blocat uşa de la maşina de spălat ?

Se ia cartea maşinii, se caută FAQ şi se citeşte cu pacienţă:
Situaţie: uşa nu se mai deschide.
Cauză:
mecanismul de siguranţă este blocat.
Soluţie: aşteptaţi 2-3 minute pînă se deblochează uşa. Dacă nici atunci nu se deschide, apăsaţi încet uşa pînă se deblochează mecanismul de siguranţă.

Uitaţi de tot ce scrie mai sus! Spurcaţi, luaţi o şurubelniţă, rupeţi uşa şi cumpăraţi altă maşină de spălat. Eu aşa am făcut, pentru că în minunatul aparat electrocasnic se aflau singurele mele două perechi de pantaloni pe care le am în vasta garderobă demnă de emisiunea Cribs. Iar cum dependenţa de viaţa activă nu poate fi combătută cu nimic, doar nu era să ies la pîine la 6°C în bermudele-mi roz cu căpşuni şi flori de matricaria chamomilla¹. Totul ţine de puterea lăuntrică a fiecăruia dintre noi pentru a face pasul decisiv. Cu această ocazie deosebită, am descoperit că maşinile de spălat normale au ajuns să aibă şi 1800 rpm, să spele 10 kg de haine, să aibă program rapid de un sfert de oră şi să posede afişaj digital cu muţunache şi papiţoi. Alea paranormale chiar că sînt paranormale.

¹ – muşeţel

Similar Posts:

129 de euromilioane
Cu copilul la concert

Comments 12

 • 🙂 de asta e bine sa ai in casa surubelnita, topor, fierastrau … sau drujba, ca sa nu mai pomenesc de grenada sau bomba ;))

 • Da’ nu intzeleg, n-ai lasat sa se termine programu’? Ca teoretic pana nu se termina programu e blocata usa. Mai pot fi facute chestii cu priza. ETc.

 • hai frateeeee :)) cred ca mi s-a blocat de 1000 de ori masina de spalat, dar de ajuns in situatia ta, zau ca n-am ajuns. si-ai stricat masina? data viitoare nu mai consulta cartea, contacteaza vreo cunostinta feminina. :))

 • @ mitzu: o bomba sexy mi-ar trebui in casa.
  @ luizica: s-a luat curentul, dar masina terminase demult.
  @ lala: da, am stricat masina. data viitoare asa o sa fac.

 • Pai daca nu ti-ai luat si tu o masina de firma :)). Glumesc….deci aia din poza chiar ca e paranormal de misto.

 • Cum să-mi cumpăr altă maşină de spălat dacă eu îmi permit doar 2 perechi de pantaloni de ieşit în lume?

 • dragilor,
  inainte de sparge masina de spalat sau alte bazaconii cu surubelnita, intrati pe youtube,pe link-ul de mai jos, o sa-mi multumiti si mie si celui care a postat filmuletul. Aveti 3 variante in functie de tipul de masina. La mine a mers a doua varianta in 20 sec pt o masina Samsung!!! daca nu merge niciuna mai cautati, sigur gasiti ceva pe google/youtube.
  Daca nu stiti engleza, imaginile sunt sugestive.
  Spor!!
  http://www.youtube.com/watch?v=-65_eoT6zuk

 • Multumesc Manuela, la mine a mers varianta a treia pe o Gorenje WS-42101 (proasta masina, BTW).

 • am o masina arctic de spalaat rufe si s-a blocat usa cum o pot debloca?

 • Poti desfaci capacul superior (pentru cele cu încărcare laterala), este prins in 2 surubele gen torx de 20 sau cruce, etc, pe spatele masinii, si poți avea acces la acel dispozitiv electromagnetic de blocare a hublou-lui, ATENTIE mașina de spălat rufe sa fie scoasa din priza,
  Odată având acces puteți bate usor cu mânerul de la șurubelnița in acel mecanism si se deblochează sigur sută la sută
  Singira investiție este sa aveti in casa un set de șurubelnițe (maner plus multe capete de diferite modele de șuruburi),

 • I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra $$$, search
  for: Boorfe’s tips best adsense alternative

 • Daca nu lasi programul sa se termine nu poti desface usa ,daca sa terminat programul ar fi indicat sa chemi pe cineva care se pricepe sa elimine si cauza nu doar efectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.