Ce de căcat a fost la Madonna (continuare)

Am ajuns acolo cînd mixa Paul Uacănfold. Era un puhoi de popor care nu ştiu la ce a venit. Biletele erau pe zone diferite, eu nimerind la zona B alături de Toni Grecu şi Eugen Nicolăescu (fost ministru al sănătăţii) cu soţia (deh, nu mai ai ciolan, stai la gazon B). Ştiam că atmosfera mişto era în faţă, în puzderie la zona A, dar cum nu sînt un fan înrăit, am ales să stau liniştit în spate, s-o ginesc un pic şi să ascult. Arătam cu toţii ca o adunătură de sclavi gata să fie folosiţi pe plantaţie. Şi aşa a fost.

Madonna a venit pe la 10, timp în care eram să cumpăr beri. Cumpărăturile se făceau pe baza de jetoane (1 jeton = 5 lei). La jetoane rezolvai în 2 minute, dar la haleală şi beuturi media era de 20 de minute. După ce a început să cînte diva, parcă s-a mai eliberat. Veneam ţanţoş şi fercheş cu bere şi apă pentru gaşcă, mai aveam nici 15 metri, cînd am călcat fără să vreau într-o groapă nesemnalizată corespunzător, rezultatul fiind deplasarea la corturile SMURD care făceau mişto de ăştia care veneau la ei.

Piţipoanca de pe scenă a cîntat nişte cîntări de care n-am auzit în viaţa mea, apoi aia cu tic tac, Die Another Day remixat şi de căcat, alte piese cvasi-cunoscute, inclusiv a mimat că ştie să cînte şi la chitară. E mult spus cîntat ce a făcut cu gura. A zbierat, a cîntat fals, a luat-o pe pustiuri, nimic nu era la locul lui, de mişcat se mişca, într-adevăr. Cocalarii din corpul de balet au fost senzaţionali, dar preferam ca Madonna să-mi ia ochii, nu ei.

Prăpastia show-ului s-a produs cînd pe scenă a urcat un taraf şi au început să cînte ţigăneşti, lăutăreşti, balcanice, mama lor. Şi cum ţambalul nu are nicio treabă cu Madonna, atunci am zis pas la concert şi am ieşit afară, intonînd un “fi-r-ai a dracu’ să fii cu cine te-a făcut”. Staff-ul ei a făcut ce a ştiut. Mergem la ăştia (români, sîrbi, bulgari etc.), cîntăm o ciorbă bozgorească, o dăm pe ţigăneşte, sîrbeşte, las’ c-o să le placă. Şi aşa fu. Ce mai cu spor aplauda pleaba după momentul demn de Taraf TV… Ce-a fost după, să povestească ăi de-au rămas.

Per total, Madonna ne-a dat la toţi să o sugem cum ştim noi mai bine.

Similar Posts:

Poze concert Madonna
Ce de căcat a fost la Madonna

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.