Ce-ar fi fost dacă azi erau 58

Era un cadou cu siguranţă. Niciodată nu i-am cumpărat vreunul impresionant. Nici nu-şi dorea. Poate că eram prea mic ca să înţeleg, apoi prea imatur ca să conştientizez şi la urmă prea tîrziu ca să realizez. Şi totuşi întrebam “ce vrei să-ţi iau de ziua ta?”, cu toate că n-aveam niciun chior în buzunar în afară de alocaţia de la şcoală sau bursa de la facultate. În fond era ceva cumpărat tot din puţinii ei bani. Poate de asta tot ce-mi cerea erau lucruri simbolice: “să n-o mai superi pe Mamaee”, “să fii cuminte”, “să studiezi”, “să-i spargi la nas pe ăia din comisie” etc. Nu un parfum nou, nu o haină frumoasă, nu o bijuterie, nu nimic. Acum îmi dau seama că noi trei împreună eram cel mai frumos cadou care putea exista.

Similar Posts:

From Vidraru with love
Acasă

Comments 8

  • TE IUBESC

  • Bine ai venit! Era cel mai bun si mai frumos lucru din lume.Erai intreg, iubit in familie, erai rotund. N-am cuvinte prea multe, nu-si au rostul, imi pare rau. Crede-ma ca m-am gandit zilele acestea ca esti in malaxorul amintirilor care iti otravesc sufletul. Tot inainte, asa a fost sa fie!%%- Numai bine iti urez!

  • P.S. Un gand pios pentru mama ta!

  • Familie, este cel mai valoros lucru pe care al avem in aceasta viata.

  • Astazi, daca ar fi fost 58, sunt sigura ca era mandra de tine. Mereu spunea: “nu-i asa ca e cel mai frumos”. Apoi mai stiu ca ar fi fost acolo cu tine, ca tare si-a dorit sa te vada in locul ala. Oricum, cred ca te insoteste peste tot, iar de acolo de sus te priveste si se mandreste cu tine.
    🙁

  • bai, tu nu stii ca tu ai fost cadoul ce l-a dorit si ca altul nu-i mai trebuia?

  • mulţumesc mult tuturor >:D<

  • SUNT DE ACORD CU SUFLETICA SI NU UITA CA ESTO O PERSOANA DEOSEBITA SI-TI DORESC TOT BINELE DIN LUME…CHIAR DACA E DUREROS VIATA MERGE INAINTE..TE PUPo:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.