Călduţ

02:27 AM. Afară sînt 27°C. Dacă nu mă credeţi, vă fac şi un scrinşot ca să înţelegi drama prin care trec. Deşi, dacă vă uitaţi cu atenţie la jîpeg, puteţi observa că am un plugin jos-stînga în Firefox care la rîndu-i grăieşte temperatura, numai că el are mercurul mai sculat cu două grade, deci 29. Acum să vă zic şi părerea mea: parc-ar fi 80. Niciun feels like 26 că e bătaie de joc. Mă duc să duş, dinţi, alea. [bîrîbî]

03:04 AM. Am revenit la calculator pentru a-l închide. Temperatura se menţine. Coafura rezistă. Cu această ocazie specială ţin să anunţ că în următorul articol voi face publică o imagine incredibilă surprinsă de mine. Ţineţi mereu aproape.

Similar Posts:

Adio piatră cubică ! Bulevardul Aviatorilor va fi asfaltat
La mulţi ani !

Comments 3

  • Majestate, mai ai de indurat, vara abia a inceput. Acum, cu toate astea , sa zici merci ca ai o coafura rezistenta. :)) Iti urez toate cele bune!

  • Vino la vatra ca aici e ploaie. Racoare, bine. Dar din ce am inteles vom avea ceva temperaturi de pana la 53 de grade Celsius. Va fi cea mai calduroasa vara din intreaga istorie a Romaniei. Asa zicea unu’ pe la stiri. Sa-l cred?

  • pai de citiva ani incoace fiecare vara va fi cea mai calduroasa din istorie. sper sa le vina o idee ingenioasa astora de la stiri si sa spuna ca “anul acesta vom avea parte in Romania de cea mai calduroasa vara din istoria Zimbabweului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.