Moşule, ce naşpa eşti !

cadou-pentru-naicuMi-a plăcut foarte mult schimbarea atitudinii mele în ceea ce priveşte cadourile făcute de Moş Crăciun. Mi-am introdus oareşce organ erect şi nu am cumpărat nimic nimănui. Au fost unele mici excepţii pe care le-am făcut cu drag, dar exagerări şi prostii încăpăţînate nu s-au mai petrecut.
Şi toate astea pentru că mi-am dat seama că nu merită aproape nimeni cadourile mele (fie că sînt scumpe, fie că sînt gesturi care contează). Mie mi-a luat cineva vreun cadou? Şi mă enervează ăştia care, mai în glumă, mai în serios, îmi bagă texte fumate gen “Tu eşti Moşul acum” (referitor la faptul că am plecat din ţară şi mă dau afară banii din casă). De parc-aş fi magnat şi filantrop. Tare mi-aş dori, dar să-i ajut pe ăia care chiar merită, nu nişte oameni falşi şi prefăcuţi.
Şi totuşi, am primit ce apare în poză şi-mi place la nebunie.

Similar Posts:

Natură moartă
Cîştigătorul premiului Coiul de Aur 2008

Comments 7

 • mda, deci cadoutul meu nu ti-a placut? 🙁

 • Foarte ok atitudinea ta, fa cadouri doar celor care merita! Eu am facut la fel si nu-mi pare rau. Toata lumea are impresia ca daca pleci, te duci undeva unde umbla cainii cu covrigii in coada, cand de fapt, nu-i asa, e chiar mai greu.
  Nu stiu ce reprezinta cadoul tau, dar ma bucur ca-ti place, intotdeauna am zis ca gestul conteaza! 🙂

 • E de mare exceptie!!! O adevarata opera de arta cum ar spune Spermacfucile (143-144 i Hr). Si totusi super cadou, poti manca dimineata chiar si niste OO fierte cu lingurita, exact ca in copilarie:) Te pup scumpule si textul asta are chiar mare dreptate! Cunosc senzatia de risipa, cunosc senzatia cand te intorci in tara si vrei sa aduci tuturor cate ceva, dar bine ca s-a mai atenuat. Nu merita prea multi! Bunaoara mi s-a demonstrat acest lucru… Vorba aceea, nu am castigat la loto sau o am pe Tamara matusa. Am bani de dat, dar am datorii la stat domle’ :))
  Apropo, ce cadou mi-ai adus mah Mosule mah? :)))))

  Aceleasi simpatii obscure!

 • @ Sufletica: Ba mi-a placut si cadoutul tau, dar violonistul insurubat trebuie sa recunosti ca e tare.

  @ Ada: Dupa cum spuneam, este un violonist facut din suruburi, care are in drepta un suport in care se pot pune pixuri, creioane. Chiar nu-ti dai seama?

  @ Costin: Ba, tie ti-am dat ciucalata, ai uitat? Si m-am si carat cu camesha si perfumul dupa mine ca sa fii tu buchios. Hai ca tu ai fost privilegiat. :))

 • want to be your Christmas gift… is late?

 • Oh no… Give it to me Eva…

 • niste nenorociti astia din Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.