Ca să nu mai fie dubii

Cică nu înţeleg anumiţi oameni cum e treaba cu Coiul de Aur 2009. Aşadar, orice comentariu primit în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie poate fi calificabil în finală. Doar cele mai reuşite au şansele cele mai mari. Ce înseamnă reuşit? Să mă facă să rîd, să fie mişto, să nu fie telegrafic (dacă e, trebuie să fie prea genial), să fie deştept etc. În fond, ştiţi şi voi ce înseamnă un comentariu beton. Alegerea o voi face în funcţie de cum o să dorm în noaptea dintre 14 şi 15 decembrie. Regula de bază se menţine şi aici: mai multe comentarii, mai multe şanse de cîştig. Mai e timp pînă la jumătatea lunii viitoare. Ocazii la fel.

O idee despre cam ce gen de comentarii s-au calificat în finala Coiului de Aur de anul trecut puteţi să vă faceţi aici.

Similar Posts:

O simplă cunoştinţă
No comment

Comments 6

 • :d Mie i-mi vine sa râd numai cât mă gândesc la numele concursului :-\” Foarte reuşit.
  Dacă i-ţi spun un banc tare sunt nominalizat ?:D

 • @Bogdan710
  “i-ti” ala se scrie impreunat, asa ne-a invatat femeia de serviciu de la gradinita. No offense dar ma zgarie pe retina astfel de comentarii cu greseli de genul asta.

 • Acum dragule organizator al Coaielor de metale pretioase vreau sa castig Coiul de Aur ca sa pot procrea un fel de rege Midas. Iti dai seama cat de bogat sufleteste voi fi. Numai sa nu-i scrie cumva pe frunte “Editia 2009”.

 • @ Bogdan 710: Citeşte mai atent regulamentul.

  @ Ciupanezul: Merci pentru detalii.

 • Da, deci… Eu zic ca, la cate comentarii reusite am avut pana acum, ar fi cazul sa iau premiul pentru intreaga cariera si sa nu mai fie nevoie sa postez altceva (asta neinsemnand ca nu voi mai posta). Am zis, am spus. Nu e frumos sa imi pui securea deasupra capului.

  In plus… Eu n-am vazut niciodata un coi de aur si cred ca acest concurs este fictiv.

  Astept premiul.

 • @ Ciupanezul: Îţi multumesc Ciupanezule…câteodata lumea se mai grabeşte şi…se mai fac şi greşeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.