Briteinz gat no telănt

În clipul următor o să urmăriţi o pixduţă care cîntă la vioară. Ea şi cu prietena ei au fost la Britain’s Got Talent, într-un duo vioară-pian. Juriul a spus “nu”. Apoi, acelaşi juriu (chipurile) a văzut ceva în domnişorica asta pe nume Sue Son. Ce? Că era mai drăguţă decît naşpeta de la pian? Sau au fetişuri cu violoniste asiatice în fustă scurtă şi pantofiori la bază de craci subţiri? Cert e că au invitat-o să participe singură a doua zi cu vioara ei băgată-n priză. Evident, s-a dus naibii prietenia de-o viaţă dintre cele două.
 

Simon Cowell: That was an incredibly complex piece! It was fenomenal!
Naicu: Simon, eşti prost, deci mue! Nu e piesă ce-a cîntat, ci bătaie de joc pe o temă de Vivaldi. E decalat, e scîrţîit, sînt nişte simple şaisprezecimi, plus că e fals ca la dracu’. A cîntat un căcat şi ăla ca porcu’! Da’ ar merge o dată, a? Obsedatule!
DOVADA

Similar Posts:

Şi lor le-a plăcut...
Puţin Ceaikovski distractiv

Comments 7

 • Hahahahahah. Foarte tare. 😀

 • Măi, e penală sincronizarea a/v oferită the iutub. Mie mi-a dat impresia de pleibeac.

 • Nu e deloc penibilă nicio sincronizare. Fătuca a cîntat peste un negativ.

 • :)) Pai normal ca a cantat mai bine singura, pentru ca de fapt nu era singura, pe negativ avea toata orchestra (daca am auzit eu bine)!! Si ce-o fi fost asa incredibil? 8-|

 • Fuf, cine vorbeste de obsesii 😛

 • Salut

  Am nimerit total intamplator sa iti citesc povestioarele…Din cate am inteles esti violonist si ai habar de clasici si nu numai…
  Eu cred ca ai fost prea drastic cu parerea ta. Pana la urma “repetitia e mama invataturii”…pt viitor fatuca asta merita o sansa.

 • @ Felicia Meirosu: Pentru fiecare artist repetiţia e mama învăţăturii. Muncim de ne vine rău pentru cîteva minute pe care le oferim publicului. Fiind mai domol, o înţeleg pe fătuca asta, contextul era unul emoţionant la culme. Însă a nu ne grăbi în a-i elogia. Pînă la urmă, nu avem ce face, spectacolul primează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.