Bravo, Elena !

De data asta nu am ascultat nicio piesă de la Eurovision, în afară de cea a prietenei trombonistului Ene. Nu era cine ştie ce, dar decît deloc, mergea. Marţi m-am uitat doar la prestaţia noastră printre picături, iar aseară am văzut aici melodia cîştigătoare de anul acesta. Nu mi-a mai trebuit nimic după ce am văzut că a cîştigat o vioară.
Elenei Gheorghe, BRAVO!!! A făcut tot ce a putut, a cîntat foarte bine şi merită felicitări şi susţineri. Nu e vina ei, ci a sistemului. sursa foto

Similar Posts:

Cum se curăţă tastatura unui laptop ?
Dacia SUV vs. Nissan Qashqai

Comments 4

  • sunt in totalitate de acord cu tine.Bravo ei…

  • Eu am văzut doar prestaţia Elenei şi a băiatului cu vioara! Atât m-a interesat! Însă… băiatu’ cu vioara a fost mirifico-magico-fantastico-basmic! Mi-a plăcut enorm, a meritat!

    O săptămână faină!

    P.S.: Eh, na, cum să nu te bucure faptul că a câştigat o vioară? 😛 Da’ pe bună dreptate de n-a fost mirifico-magico-fantastico-basmic!!!

  • ce frumoasa e o iubesc

  • bah, canta bine sa stii! cat despre melodia care-a cucerit microfonul eurovision 😀 , mi-a placut. Versuri frumoase, atipica fata de castigatoarele precedente si am inteles eu ca cica ar fi fost compusa chiar de catre interpret! Bravo lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.