Boozenbier – berea pentru femei interzisă bărbaţilor

De cîte ori am ieşit la vreo cîrciumă cu cîte o gagică, rare au fost clipele în care am auzit-o grăind cu tărie din guriţa ei dulce “eu vreau o bere” (asta în cazul în care nu era vreun specimen alcoolic, deşi genul ăsta nu prea face parte din anturaju-mi). Apa plată cu lămîie sau nectarul de toate felurile sînt cele mai la modă non-alcooluri pe care domnişoarele de clasă medie şi înaltă le etalează.

Ei bine, toate astea au luat sfîrşit odată cu lansarea pe piaţa autohtonă a deja celebrei Boozenbier – prima bere blondă pentru femei interzisă bărbaţilor. Această licoare care conţine doar 2% alcool şi are gust de lămîie este ideală pentru ieşirile pe-afară în locurile unde apa şi nectarul nu au ce căuta.

Petrecerea de lansare a berii va avea loc în Fiord Club din Tîrgovişte, duminică, 23 ianuarie, de la ora 19. La eveniment trupa Zumm va oferi un spectacol de neuitat publicului care va veni acolo. Intrarea este gratuită, showul este garantat. Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul oficial al brandului: http://boozenbier.photochic.ro.

Clipul oficial Boozenbier îl vedeţi chiar aici.

Similar Posts:

Cum se scrie corect ?
Faptele bune să ne adune

Comments 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.