Asfaltul din Ciolpani

Am avut şansa să vizitez comuna Ciolpani mai mult decît o fac de obicei. Am făcut stînga pe o stradă secundară, imediat cum intri dinspre Bucureşti. Drum asfaltat. Am mers vreo 800 de metri, dau de o curbă, am zis “gata, trebuie să se termine”. Ţeapă, iar merg şi mă minunez, în continuare asfalt de foarte bună calitate. Nu tu o groapă. Conduc, fac dreapta, m-am încurcat pe străduţe, asfalt în continuare. Ajung unde trebuia să ajung, am luat pe cine a trebuit să iau, m-am întors pe altă parte, linie dreaptă spre DN1 (îl vedeam în fund, că am văz ager), în continuare asfalt. Aveau şi opritoare, că la Ciolpani copiii au şcoală şi grădiniţă. Ba chiar şi un sens giratoriu cu un OPN (obiect pămîntesc neidentificat) în mijloc, pe care vă las pe voi să-l identificaţi. Eu n-am reuşit.

Ajung în DN1, “stop” ca să fac la dreapta şi s-o iau spre Bucureşti. ASFALT!
Domnul primar din Ciolpani nu vrea să asfalteze toată România?

Similar Posts:

Comuna Voila, jud. Braşov
Magazinul La Bia

Comments 10

 • ai dreptate, si io am ramas placut surprinsa de comuna Ciolpani, avand cred aceashi treaba ca si tine pe acolo 😉
  Jos palaria pentru cei din Ciolpani 🙂

 • Va multumesc la amandoi care este prieteni buni pentru gestul dumneavoastra 🙂 V-am scos in lume buey pe strazi occidentale ;)) Va pup

 • Acest opn s-ar putea sa fie o catapulta cu laser :d. Daca poza a fost facuta in august este posibil sa fie un rest de la tiribomba care vine de “Santamarie”.

 • […] Refuz să înţeleg de ce nu l-au ales pe primarul din Ciolpani. […]

 • frate ma mandresc ca sunt din ciolpani jos palaria in fata domnului CALIN BOGDAN ,,,poate devine oras comuna ciolpani

 • De curand ne-am mutat in Ciolpani. Iarna trecuta a fost cumplita, iar zona unde locuim noi este cumva la marginea localitatii. Fara sa exagerez pot sa va spun ca dupa fiecare ninsoare la maximum cateva ore se curata drumul, chiar daca nu era asfaltat. Intr-o duminica tocmai ce ninsese si drumul era acoperit cu un strat de zapada de 20 cm. Trebuia sa plecam urgent spre Bucuresti. L-am sunat pe domnul primar si intr-o ora am avut drumul curatat. Am ramas surprins sa constat ca una din persoanele din cabina utilajului era chiar primarul… Jos palaria pt asta !

  Credeti-ma insa ca mai are mult de asfaltat … La mine nu este asfalt si nici curent. Deci nu e totul perfect.

 • Oameni buni va spun, Comuna Ciolpani va fi printre primele comune-oras daca peste ceva timp cum s-a spus Bucurestiul se va extinde si va deveni zona metropolitana “cik:-?” va recomand aceasta zona deoarece avem un conducator bun al comunei, avem echipe pregatite sa intervina in orice problema asta insemnand pompieri, deszapezire cat si probleme administrative; daca doriti sa jucati de exemplu un fotbal sau sa va bucurati de natura alegeti sa faceti o plimbare pe la manastirea Tiganesti si sa va relaxati in padurea anexata acesteia; sunt multe lucruri care pot fi spuse insa de restul detaliilor va asteptam pe voi sa le descoperiti; Va asteptam !

 • Oameni buni, va rog sa va plimbati si pe izlaz, unde s-au dat locuri de casa, unde s-au facut case care nu au lumina, nu au gaze, care au doar promisiuni…promisiuni…promisiuni…de ani de zile se incalzesc cu promisiunisi fac lumina in casa cu promisiuni… De la cine? – de la domnul primar care promite atat de frumos…si atat…

 • domnule primar esti o sdreanta ordinara si iti promit ca nu o sa mai fii primar peste 3ani `toti oaneni comunei ciolpani nu te mai vor afara sdreanta ordinara ce esti esti mina in mina cu terente cu george al fani care lai pus in posesie cu 15 % cu terenurile noastre pregatestete de ce este mai rau o sa fi somer sau la puscarie

 • Bogdan Calin asta nu are completata declaratia de avere si interese semnata nici cand era vice nici acum ANI stie de el casa cumparata de Luiza stie cineva cum a dobandito,dar masinile de ce nu faci sesizare scrisa la ANI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.