Am slăbit !

Precizare încă din start: sînt enorm (de simpatic).

Zilele trecute am vrut să profit de reduceri, astfel m-am dus la magazinul ăsta al lor cu lucruri bune. Intru, urc la etaj, arunc o privire şi-mi sare în ochi un tricou mişto de la firma aia cu două dreptunghiuleţe, unul alb şi celălalt roşu şi sus şi jos o linie bleumarin (ştiţi voi despre ce vorbesc). Nu era deloc scump şi mi-am zis să-l probez. Mă aflam în departamentul de mărimi mari. Iau un 2XL şi mă strîngea în umeri. Ce naiba? Chiar în halul ăsta de obez sînt? Constat cu stupoare că exista şi 3XL, ba chiar şi 4XL. Ce mărimi au ăştia, fratemeleu? În fine, iau un 3XL, dar ăsta era prea mare. Între timp, mi-am uitat ochelarii în cabina de probă, care au fost şmangliţi în nici măcar un minut. Nicio şansă să-i mai găsesc, că deh, nu erau XI SHIO LING. Pofta de cumpărături mi s-a tăiat pe loc.

Abia astăzi, la o săptămînă şi ceva, mi-a trecut supărarea şi m-am dus în acelaşi mare magazin (dar în alt oraş), cu gîndul la tricoul ăsta. Cea mai mare măsură pe care o aveau era M. O întreb pe madmuazel dacă nu are şi mai mari. M-a uns la suflet cu ce mi-a răspuns:

(text tradus prin amabilitatea mea)
– Să vedem… M… M… Nu, aici este doar M. Doar ce e expus, îmi pare rău.
– La departamentul de măsuri mari nu aveţi marca aceasta?
– Nu, dar nu aveţi de ce merge acolo. Mărimea dv. este un XL şi puteţi găsi aici un model, numai că nu şi culoarea aceasta pe care o doriţi.

Am plecat acasă cu zîmbetul pe buze.

Similar Posts:

Kilometric vorbind...
PREMIERĂ VIDEO: Saltul mortal al lui Naicu

Comments 4

  • Felicitarile mele 😀

  • Nu te bucura prea repede scumpule! Sa vezi ce iti piere zambetul ca te intorci in Romania si vei pleca de aici cu 5 XL inapoi ;)) Vorba aceea romanii sunt tare primitori si gatesc al naibi de bine! Nu pleci din nicio casa pana nu esti pus la masa!! Sarmale, ciorba de burta, niste fripturi la gratar cu mici incorporati, carnaciori de Plescoi, si cate si mai cate! Intr-un cuvant…S-aveti pofta! :))

  • moooooa, ce urareeee! :-\” si, si, nu reactionezi? :)) nu-l bagi in triluri, game, chestii? :d

  • Maestre, daca tot ati slabit….ramane valabila invitatia la un gratar, o maslina, o duda… 6-6 si pt Sufletica! 😀 Si nu numai ! (hm!)

    Cu zaibar si tuica olteneasca :)) Colo, muica, pe dealu’ Bucovatului, ascultand Pusca si cureaua lata! 😛 Eh,ce zisesi?! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.