Comments 11

 • O fata isi schimba statutul in femeie cand in loc de un baiat intalneste un barbat. N-are legatura cu varsta.

  Am zis bine bre?

 • Îşi schimbă statutul când are un copil. Dar mai am eu altă dudă. Când o fată mare îşi schimbă statutul în fată?

 • Pai cica o fata devine femeie atunci cand are menarha, asta insemnand primul ciclu. Dar eu nu prea sunt de acord, ca e o varsta frageda, adica fata respectiva e o scolarita, pustoaica, adolescenta, clar nu femeie. Apoi cica devii femeie dupa dezvirginare. Aici iar e discutabil, avand in vedere varstele fragede de incepere a vietii sexuale. Clar nici la 50 de ani, ca atunci vrei nu vrei, esti femeie. Mor pe alea de au pretentia sa li se zica domnisoare si au varste venerabile! Eu una nu ma supar cand mi se zice doamna, ma enervez cand mi se zice duduie (asta e ceva incert, cand nu stii daca e domnisoara sau doamna), desi unor prieteni mai apropiati le mai zic… o sa fiu doamna cand m-oi marita, pana atunci sunt doamna in caracter, ce p mea :)) . Glumeam, evident. Oricum, daca o femeie arata bine la 30 si ceva, i se poate spune domnisoara de catre cei care vor sa flateze, dar dupa ce au inceput sa-i apara cateva riduri, si mai vezi ca are si o saiba pe deget, clar ii zici “doamna”.

 • “Tehnic” vorbind, incepand cu prima ovulatie.

  Mental si emotional vorbind, unele fete n-ajung niciodata la statutul de femeie. 8->

 • Nu cred ca exista o teorie anume. Depinde de experientele fiecarei fete, femei …
  Oricum, nu-i o “meserie” usoara, cea de a fi femeie! 🙂

 • Am inteles. Cel mai simplu raspuns la duda mea este “depinde”. :))

 • aveam aceasi curiozitate acum o zi ;))
  inclin sa fiu de acord cu Vlad. 🙂

 • In mintea fetelor, ele sunt femei de cand se nasc. Sa le lasam sa creada asta, problema e ca foarte putine ajung sa fie cu adevarat femei, fara a face vreun compromis! 😀 Nah ca am zis-o :))

 • Corect, Naicu. Depinde… depinde in primul rand de ce intelegi printr-o femeie. Tipa competenta care a ajuns acolo unde a visat fara sa testeze dermatologic lemnul biroului sefului, femeia care alapteaza bebelul ei cu mult drag, femeia care seduce Universul dintr-o privire…?
  Pana la urma, fiecare femeie pastreaza in sufletul ei un strop din naivitatea unei fete, altfel cum iti explici ca ajungem sa iubim niste barbati care sunt asa de putin barbati, si asa de mult copii?

  @Costin: dar barbati cu adevarat sunt multi?

 • Io nu sunt de acord cu Cetateanu’ Turmentat. Toata lumea stie ca toti barbatii sunt niste baietzei, la orice varsta. 😀 Poate unii sunt baietzei mai rai si mai inteligenti, dar asta nu inseamna ca nu sunt tot baietzei.

  Cat despre subiect… Habar n-am. Nu cred ca e un moment anume. Poate atunci cand esti suficient de jmechera sa le poti lua jucaria la baietzei si sa nu le-o mai dai inapoi. 😀 E bine-asa?

 • depinde tema e ste foarte variata dar eu cred ca o fata devine femeie nu numai din punct de vedere fisic dar si psihic practic cand incepe sase maturizeze dar am vazut ac a mai scris cineva ca unele femei raman tot la stadiul de fetite :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.