Comments 9

 • De parca ar fi fost vreodata misto de Revelion. Sa fim seriosi. Numa’ cocalari peste tot. =))))))))

 • Prima piţipoancă tu eşti. ;;)

 • Unele decise pe moment ies mai bine decat alea planificate si viceversa. Depinde foarte mult cu cine faci Revelionul. Eu prefer sa stiu cat de cat din timp.

 • eu as fi vrut sa stiu de acum 4 ani, cu cine ma distrez de Revelionu asta… e prea din timp??

 • la moda e atitudinea ……..

 • eu nu am niciun plan pana acum.
  poate o sa stau singura cu o carte in brate sau o sa ma uit la un film cu o familie fericita, o sa ma regasesc in acea familie si o sa plang pentru ca eu am familie doar de 2 ori pe an.
  altii se distreaza si cred ca cel mai bun lucru e sa fii alaturi de multi oamnei in acea noapte. eu zic ca e bine sa fii alaturi de prieteni, daca exista, daca stii ca te poti baza pe ei.
  dar de ce e obligatoriu ca in noaptea dintre ani sa ne distram, sa ne adunam, sa ne vorbim? noi numai la nunti, inmormantari si reveliaone stim sa facem asta? pe parcursul anului ne interzice cineva? e ca si cum iti tii in frau sentimente pe care le dezvalui special in acea noapte?
  e absurd ce fac oamenii.
  sper sa fiu impacata cu mine la sfarsitul acestui an. poleiala conteaza mai putin.

 • Eu zic ca e vorba de activitati ceva mai intime care primeaza in orice zi a anului. Cum ar zice o amica, Revelionul este o zi ca oricare alta. =))))))))))) In rest, cum ar zice un alt prieten, noi sa fim sanatosi. =)))))) Mind distraction comes first.

 • @ ada: Şi eu eram adeptul la a şti mai din timp. Dar anul ăsta habar n-am. Vorba lu’ Mamaie: “Ce-o vrea Dumnezeu…” :))

  @ sufletica: Haide tu, nici chiar aşa… 4 ani? Sună ca-n melodia Juniorului cînd zice la un moment dat “Doamne, douăşcinci de ani…” 😀

  @ R.R: Atitudinea? Atitudinea cu care îţi faci planurile sau ce?

  @ ade: Pînă la urmă e o seară specială, nu ai ce-i face. Şi fiecare şi-o petrece cum vrea. Şi anul ăsta nu e mare lucru. Se trece în 2009, nu intrăm în UE, încă nu ieşim, nu e un nou mileniu, deceniu. Deci e un rahat. E un Revelion în plus, nu? 😀

  @ Luizica pisilica: Amica aia a ta ar trebui să-şi mai cîntărească vorbele – Revelionul nu este o zi, ci o noapte. 🙂

 • Buna asta. Merci de LOL. =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.