Am o dudă (LXVII)

E noapte. Conduci liniştit spre casă. Nu e nimeni pe drum. Din spate se apropie două faruri cu o viteză mai mare decît a ta. Se dovedeşte a fi un jaf vechi de maşină. Te depăşeşte. Două benzi pe sens, localitate, se apropie intersecţia în formă de sens giratoriu, înainte de ea aflîndu-se un dîmb d-ăla ca să încetineşti. Intră cu vreo 70-80 km/h în dîmb, auzindu-se hîrşt-hîrşt de la spoilere, apoi loveşte cu partea stîngă zidul din mijlocul giratoriului, după care ricoşează în dreapta, rupe un gard, intră pe trotuar şi se opreşte brusc într-un gard + stîlp + zid.

Din maşină iese o cretină care pune mîna pe telefon să-şi sune prietenii. Airbagurile sînt sărite, ea e ameţită. De la motor iese fum. Era beată muci.

Tu, ca martor, ce faci în acest moment? Suni la 112 să vină un echipaj să o ajute să-i bage fiola pe gît, să-i ridice permisul de conducere şi să-i dea o amendă mare (eventual şi puşcărie), ca să simtă şi ţăranca gustul dulce al patriei în care s-a născut? Sau nu?

Similar Posts:

Am o dudă (LXVIII)
Am o dudă (LXVI)

Comments 8

  • Suni. Daca n-a omorat acum pe cineva (sau pe ea), nu inseamna ca alta data va avea tot atata noroc.

  • cu siguranta suni. @nebuloasa are dreptate. daca nu se iau masuri data viitoare s-ar putea sa omoare pe cineva. astia care beau si se urca la voland ajungand la final morti isi merita soarta …

  • Un idiot într-o mașină este mai periculos decât un inteligent cu kalașnikov. Nu contează că tu conduci bine, poți muri pentru că un cretin (sau o cretină) te-a ales aleatoriu. Iar când nu tu alegi, ci alții, e cazul să-i excluzi pe cei care nu joacă după reguli.

  • Ma opresc si chem politia!

  • 4-0 de la voi şi cu 1 de la mine, o mînuţă.

  • Eu as fi sunat la 112 dupa ce as fi purtat o discutie financiara cu dansa, in cazul in care aceasta discutie nu a produs nimic. Altfel … imi vedeam de drumul meu. :D :-\”

  • Pentru binele comun si educatie civica suni scurteanu! Puteai fi tu venind pe contrasens in locul zidului…

  • Te faci că plouă și faci dreapta la prima ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.