Am o dudă (LXIV)

Bă, voi aţi văzut reclama aia de pe taraf la haine tari? Desigur că o să răspundeţi că nu, că voi nu vă uitaţi la taraf şi la manele. Ei bine, eu, cu toate studiile mele superioare în domeniul antimanelistic, mai arunc cîte-un ochi pe valorosul post de televiziune ca să am ce să mai scriu pe blog din cînd în cînd.
Revenind la reclamă, este vorba de un spot la un site de ţoale. Ce mi-a sărit în ochi sînt curelele pentru bărbaţi care sînt cele mai tari (după cum se declară pe post). N-am înţeles dacă se poartă toate trei deodată sau e doar pentru impresia cocalar-artistică?

Similar Posts:

Mai ţineţi minte Fort Boyard ?
Am o dudă (LXIII)

Comments 7

 • Da, e impresia cocalar-artistică :))

 • tin tv numai pe taraf si recunosc asta, k sa nu pic in ipocrizie,nu cred k mai conteaza studiile daca doar pe taraf vezi cele mai TARI reclame: alege curele chic pentru un plus…de nimic!

 • e doar acea impresie.:))
  sau probabil ca vor sa demonstreze ca daca te uiti pe Taraf TV poti purta 3 curele deodata:))

 • Sa mor. daca il taie cacarea ce face? SCUZATI LIMBAJUL.

 • sint perfect de acord cu ciupanezul,daca se intimpla cumva sa il apuce pe om brusc nevoile fiziologice in mod imperios,e grav de tot;ca pina le desface pe toate….
  dar eu cred ca daca reclama asta e luata de pe postul ala de tv.,vrea sa spuna ca aia de se uita la postul asta sint un fel de trend setteri(nu ciini!)si ca asa e treaba,asa e cool sa porti….

 • Nu stiu cum e cu hainele tari, dar eu am vazut fata de la miezul noptii si doua zile nu m-am putut gandi decat la boobs. E un show foarte bine realizat. Bwahahahahah Stai si-astepti sa-si mai dea aia sutienu’ jos inca si inca si inca o data si si-l da jos undeva la fiecare 10 minute, pretz de 30 de secunde de neuitat. Bwahahahah :D PAROL !

 • Din pacate, chiar sunt trend-setteri. Uitati-va pe strazi in Romania si ciuliti urechile prin cartiere. De fapt, nu trebuie sa le ciuliti. Se aude prea clar. 8-|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.