Am o dudă (LXIII)

Deasupra mea locuieşte un cuplu. Unii îi ştiţi deja. Ea este soră cu sora ei care stă tot deasupra, dar la celălalt apartament. Această soră a ei a născut de curînd o progenitură plîngăcioasă căreia acum i-au cumpărat un mergător. În loc să stea frumuşel la el în apartament şi să-i deranjeze pe vecinii de lîngă mine, vine şi se plimbă la mătuşi-sa şi unchi-su, adică fix deasupra mea, ca să mă scoată pe mine din sărite. Ca să nu mai zic că se mai loveşte din cînd în cînd de cîte un scaun care nu vă închipuiţi ce sunet divin scoate cînd scîrjîie marmura de pe jos.

Nu ştiu dacă ar fi frumos să merg să mă iau de ei şi să le zic vreo două, deşi firesc ar cam fi, pentru că-şi şi găsesc nişte ore de studiat mersul exact cînd ţi-e lumea mai dragă. Eu nu prea mai ţin minte cît timp am folosit mergătorul, dar ca să ştiu de pe acum cam ce viitor sumbru mă aşteaptă, are cineva idee cam cît durează pînă un copil poate merge fără invenţia asta?

Similar Posts:

Şapte cuvinte despre noi
Cît de prieten să fii cu "prietenii" tăi ?

Comments 4

  • ia stai asa ca duda asta a ta atarna in doua sensuri,hmm vrei sa vezi cat timp mai ai de suferit sau te ar interesa pentru ca esti in vreo pregatire de viitor tatic? si sa te lamuresc in ambele greutati ale dudei, vorbim de premergator: Puteti pune copilul in premergator de indata ce poate sta drept in fundulet, fapt care se intampla de obicei in jurul varstei de 6 luni si se prelungeste pana la 11,12 luni cand face primii pasi singurel. Premergtorul nu este obligatoriu pentru dezvoltarea copilului, e mai mult un fel de jucarie care celor mai multi le place teribil.Asa ca eu zic sa iti pui cashtile pe urechi si sa bagi lady gaga!

  • cum zice mama lu*SI, baga tare Lady Gaga.:>
    insa, poti sa speri ca invata sa mearga repede.:))
    eu nu am mai folosit premergatorul de la 1 an si 11 luni=)), asa ca nervi tari si casti de rezonanta mare!:))

  • Eu zic sa-ti iei vioara si sa incepi sa dai rateuri mari, gen artisti astia iesiti peste zi exact cand este aia mica cu mergatorul pe marmura. Facem pariu ca o sa-ti iasa?

  • faza cu vioara e buna, dar mai bine un Lullaby… macar adoame chestia aia mica si plangacioasa :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.