Am o dudă (LV)

În după-amiaza celei de-a 364-a zi a anului trecut, am ieşit la o cafenea simpatică să mă văd cu cineva. Băusem deja două cafele dimineaţa, dar, cum era frig afară, am apelat la serviciile unei ciocolate calde. Acel cineva, fiind fată, şi-a luat (cum era şi firesc) apă plată cu lămîie. La sfîrşit a venit nota de plată. Întrebarea pentru voi este: de ce e mai ieftină o ciocolată caldă decît o amărîtă apă plată (sau viceversa)?

Similar Posts:

Am o dudă (LVII)
Am o dudă (LIV)

Comments 7

 • Pentru ca apa plata se serveste cu paiul.

 • Bicoz lămâia aia poate era limes d-ăla verdele, mai c-o pană dă fiţă lipită pă coajă. Ş-apoi, ăştia or zis că: Bre, cine vine, mă, vine Naicu.ro dă la Diaspora să bea un chico? Băăăă, repede, vine Naicu.ro p-acilea, puneţ’ neşte suprataxe dă depozitare, dă transport alea, alea şi, cum distinsu’ vine dă la Occident cu gându’ dă consumator educat, bagă apa cu lămâie un pica mai cu suprapreţ… că s-ănţelege dă ce! Hai, acuşica, bă, că aşa e domnu’ obişnuit la Diaspora! Executarea!
  Cu asta-mi explicaţie deloc plauzibilă, încheie cea mai necosânzeană, Iulia.

 • Normal nu ar trebui sa fie asa …dar poate ca au pretul mai mult la apa palata find cu lamaie oricum mi se pare exagerat dar stea sunt preturile: ne conformam!!!!!!!

 • Incredibil. Trebuia sa te duci sa le spui chestia asta, tare curios is ce raspuns iti dadeau.

 • Pentru ca apa plata este la moda printre pitzipoance, iar ciocolata calda e “fumata” deja 🙂

 • Cred ca si cola era mai ieftina…dar de ce nu zici unde ai fost… sa stiu sa nu calc pe acolo, ca nu prea mai pare simpatica cafeneaua 🙂

 • Bunicul are intr-un sat din Corbu un izvor minune de unde poti lua apa gratuit.
  Asa ca te invit la izvorul de la Corbu .
  Pai tati cu 10 lei imi ia 3 kg de portocale .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.