Am făcut un experiment

Toată ziua de ieri cît am stat la calculator mi-am pus status pe Y!M că mi-e rău. Mai pe seară am accentuat statusul cu încă un rău în plus, ieşind ceva de genul mi-e rău rău.
La un moment dat mă interpelează o persoană din lista mea de mess cu care nu prea am texte (ne şi cunoaştem de puţină vreme). Ce ai păţit? Apoi, la un interval de timp semnificativ, altcineva. Aceasta a fost clipa în care mi-a năzărit o idee năstruşnică în mintea mea de om freak.

Am plecat la cules de căpşuni, că deh, mai şi munceşte omul, şi cînd m-am întors acasă pe la ora 9 seara, profitînd de faptul că mă simţeam şi mai prost, am augmentat statusul (ăla cu “mi-e rău rău”). Şi am vrut să văd cu ocazia asta cine mă mai întreabă de sănătate.
În lista mea nu prea numeroasă îmi apăreau cam 20 de inşi online. O colegă avea şi ea un status asemănător (“very sick, nu-s aci”) şi cu semn de interzis. Nu am deranjat-o. Pe mine însă mă putea deranja oricine, aveam drum cu prioritate. Dintre prietenii online m-au interpelat vreo 5, iar dintre invizibili încă 3.
Trageţi voi concluziile.

Întrebare: tu cît de atent eşti la statusurile prietenilor tăi?

Similar Posts:

Link-ul zilei
Am şters blogul

Comments 13

 • concluzionez k esti iubit… vrei sa stii cate mesaje de Craciun am primit eu?

 • De alea nu am mai scris. Sau de telefoane. Sau de schimbarea de atitudine a anumitor prieteni de la Bucureşti… Se pare că e o chestie la nivel global.

 • Am vazut statusul aseara, am intrat pe blog, k doar avea link… Credeam ca acolo explici, dar nu… Si cum ma stiu pe mine, dak imi pun status cu “mi-e rau”, nu vreau sa vb cu nimeni, si ami ales sa ma compatimeasca cineva, “vai, ce-ai patit?”… am actionat aplicand sistemul meu 😀

 • Oh yeah. Da’ ce-ar fi for a change sa mai dea si altii mesaje. =))))

  Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni cat mi-e de rau atunci cand mi-era cel mai rau asha ca cucu. Si sunt convinsa ca au avut si altii de pe blog aceeasi problema, inclusiv mai marele.

  Cum ar zice Dr. Cox… Nu intereseaza pe nimeni problemele tale, Susan, now get to work…

  Asta nu inseamna ca we don’t care… Daca o sa te duci la oricare dintre prietenii tai si-ai sa-i zici ca ti-e rau si doresti sa te ajute cu ceva, cred ca sunt putini care nu o vor face…

  In afara de asta insa, sa fim seriosi… Ne nastem si murim singuri… It’s quite clear.

  Asta ca sa nu mai vorbesc despre bucheli si sa abordez subiectul doar la nivel general si nu personal.

 • A si inca o chestie… Apropo de cei care pun status cu mi-e rau si nu vor sa vorbeasca sau pun status cu ocupat sau ceva de genul asta… Nene, daca nu vretzi sa va abordeze nimeni atunci ar trebui sa statzi offline.

  Asta cu ocupat si mi-e rau nu deranjatzi este doar o moda de kk mk…

 • @ Luizica pisilica: Eu eram online, nu aveam busy si chiar simteam nevoia sa ma abordeze cineva.

 • dar nu te-am abordat eu dragul meu? ce atata sufetinta pe capul tau? cine vroiai sa te abordeze,a? 🙂

 • Nimeni, dragă. N-ai văzut că ideea mi s-a năzărit intempestiv?

 • EU NU AM PRIETENI
  MA APELEAZA CINEVA DACA VREA CEVA DE LA MINE
  NUMAR PE DEGETE CE AM IN LISTA DE MESS
  DA NU MA INTERE DELOC
  ATATIA MERITA SI POATE NICI AIA

 • Trist ce se intampla apropo de prietenie:( Si mi s-a demonstrat incaodata cu tarie vacanta asta de iarna! Prietenii adevarati stiu de ce;) Asta e viata, mergem inainte, dar precaut si indiferenti cu unii! P.S. Naicule, sa ma treci in caiet ca te-am abordat cand ti-era rau! Chiar si cand ti-era “rau, rau”! Te pup si sa lasam prietenia sa curga de la 7 ani, pana la ….cat o vrea Dumnezeu! 80 e bine? 😀 Aceleasi…

 • @ relaxuasabi: Nu te cred.

  @ Costin: Merci, te pup la oo.

 • Nu va mai plangeti, ca tot eu sunt cea mai singura persoana :))) Nu are cine sa ma sune,nu am pe cine suna. Abia cateva persoane isi aduc aminte de ziua mea sau de urarile de sarbatori. Nu am cui sa ma destainui.Nu am cu cine iesi la o vorba,atunci cand am nevoie. Mai trist e ca m-am obisnuit asa 🙂

 • @ zuza: Si tu, Brutus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.