A venit toamna ?

Răspunsul îl aflăm de la invitata noastră de astăzi.

“Bineînţeles că a venit toamna. E deja octombrie, nu? Ce contează că termometrul maşinii tale arată cît arată, că lumea pe stradă e în şlapi şi că toţi sînt transpiraţi muci? Pe mine nu mă interesează, da? Sîntem în octombrie, este toamnă oficial şi eu umblu în cizmele mele îmblănite. Pentru că toamna se poartă cizme! Clar?!”

Similar Posts:

O blondă sună la informaţii CFR
Melcii din trafic

Comments 13

 • I love you baby boy

 • Noroc ca nu are decat varfurile blonde ca daca nu o vedeai si cu palton :))

 • fiecare se poarta cum ii place nu mai are impotanta ce sezon e:)

 • Eşti fenomenal! Carevasăzică, am undă verde-albastro-maro-orangeo-ocro-indigo la purtat cizme că s-a dăşchis săzonu’, ‘ai? =))
  Mi-ai binedispus seara cu viziunea ta acido-ironică! Şi, cred că-s cizme d-ălea trendi-fensi-culiste dă coastă un car cu bani!

  Ciărs! 🙂

 • @ Da moust biutiful boi: A trecut ceva vreme de cînd n-ai mai dat un semn, urîtule. Ai lov iu tu. :X

  @ 3Alex: Ar fi vrut ea să fie toată blondă-n cap, dar a rămas fără bani de vopsea. I-a cheltuit pe toţi pe cizme.

  @ RALU: Bine spus “fiecare se poartă”.

  @ Acceasi EU: Şi tu, Brutus? Ciărs, dacă zici tu. 🙂

 • eu cred ca domnisoara are circulatia periferica extrem, extrem de proasta.

 • Vlad, nu i se văd mîinile, dar îţi jur că nu avea mănuşi.

 • asa cum exista unele specimene care, din lene de a-si spala ciorapii, umbla cu slapi prin zapada, nu ma mira ca vara exista asa ceva – ca deh, cand sa porti si cizmulitele? mai stii, asta o fi ultimul racnet in moda, draga!
  cine s-ar fi gandit ca marea zicere, extrasa din putul gandirii de base, e de fapt o mare eroare?…

 • =)) Nu, nu, nu, Doamne fer’, să mă-nchipez cu astfel de tragedii comico-vestimentare! Da’ ziceam şi eu aşa, ce-am văzut pe la cunoscute. Numa’ de n-o scoate cizma-n toiu’ verii lu’ octombrie, că se usucă spaţiu’ verde şi se bio-dezoxigenează plantele!

  Un sfârşit de săptămână frumos!

 • Bai rautaciosilor, poate avea celulita pe gambe fata si dorea sa o ascunda, astfel se explica purtatul cizmelor la peste 25 de grade celsius in depresiunea Transilvaniei, cu cer noros (in mintea ei) si soare puternic. Dar ma intreb eu oare exista celulita pe gambe??? 8-| Ma rog…sa le poarte sanatoasa, chiar imi plac cizmulitele :)>-

 • Intervin că musca-n lapte pentru a vă relata ultimele noutăţi. Cizmuliţele purtate de duduia din imagine sunt create de un vestit designer, pe care nu ştiu cum îl cheamă, şi sunt croşetate manual. Aerul cald ia contact cu materialul care îl răceşte instant şi apoi îl transferă către picior. Tot acest designer a creat şi papucii de iarnă care fac exact acelaşi lucru cu aerul rece.

 • @ Costin: Pervers mic.

  @ Ciupanezul: Gresesti. Nu sint cizmulite d-alea cum poarta pitipoancele la Bucuresti. Astea chiar sint cizme de toamna-iarna.

 • […] Dă moust biutiful boi îmi povestea mai demult o întîmplare dintr-un supermarket din străinătate unde doi văzuseră o bunăciune care se plimba cu căruciorul prin magazin, ca să facă cumpărături. La doi metri de ea o făceau în toate felurile, ziceau că ce buci are, că s-a îmbrăcat ca o panaramă, că ia uite-o şi pe mui*ta asta, are bani că suge *ula. Ea mergea mai departe fără să-i bage în seamă. Pînă la un moment cînd s-au pomenit cu ea în spate şi, neavînd loc de ei (că se puseseră-n mijlocul drumului), le-a cerut voie să treacă într-o română pură şi foarte civilizată: “Îmi daţi voie, vă rog, să trec şi eu? Mulţumesc.” Cei doi au rămas cu gurile căscate. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.