A murit Roxana Briban

Tragic, dar alt slujitor al muzicii a ales calea sinuciderii. Nu demult, violonistul Dan Claudiu Vornicelu şi-a pus capăt zilelor, aruncîndu-se de la geamul apartamentului unde locuia. Roxana Briban a ales să-şi taie venele, lucru pe care nimeni nu ar fi crezut că-l poate face. Însă poza profilului său de Facebook anunţa totul. Dumnezeu să o ierte! via Vio

Similar Posts:

Repeat
Cea mai mare violonistă din toate timpurile

Comments 4

  • Asta cu poza de pe profil, statusul , etc mie una mi se par niste semne ffff mici. Nu ma refer aici la Roxana Briban sau D.C. Vornicelu. Cauta pe hi5 sau mai stiu eu ce site de socializare, sa vezi ce de poze cu taiat de vene, morti, raniti, etc exista, zici ca maine vom fi o Romanie in sange.
    Trebuie sa ai o gandire paranoica ( parerea mea!!! ) ca sa vezi astfel de semne, INAINTE sa dispara o persoana, DUPA deja ne gandim cu totii la anumite indicii.
    Poza Roxanei m-ar fi dus cu gandul la M. Butterfly, sincera sa fiu.

    Cat despre D.C. Vornicelu si Roxana Briban, Dumnezeu sa-i ierte! Sunt victimele unei societatii ce formeaza emigranti in masa, prea slaba si nepasatoare fata de propriile valori , o societate in care zi de zi se promoveaza nonvalorile , individualismul si nepotismele. Cine poate, pleaca, cine ramane, indura!

  • nu o sa fie la fel de mediatizata ca madalina manole sigur

  • in lipsa de alte subiecte lacrimogene, mass media se va multumi sa-l devoreze si pe asta…

  • nu pot sa zic decat sa o ierte Dumnezeu ca nu a stiut ce face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.