A început Coiul de Aur 2009

Dăm startul celei de-a treia ediţii a Coiului de Aur. Iată regulamentul oficial.

1. Festivalul şi Concursul Internaţional COIUL DE AUR™ 2009 reprezintă o serie de evenimente ce se desfăşoară începînd cu data de 15 noiembrie 2009, avînd ca punct culminant al manifestaţiilor gala decernării premiilor ce va avea loc în seara zilei de luni, 28 decembrie 2009, începînd cu ora 22.
2. COIUL DE AUR™ 2009 este organizat sub patronajul Naicu.ro – Blogocilindrul lui Naicu™, cu sprijinul R&B Industries, sponsor oficial al evenimentului.
3. În competiţia pentru cîştigarea premiilor se poate înscrie orice persoană indiferent de naţionalitate, cetăţenie, sex, etnie, orientare politică, sexuală sau religioasă. Înscrierea se face lăsînd orice comentariu la unul dintre articolele apărute în Blogocilindrul lui Naicu™ în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2009. Nu vor fi luate în considerare mesajele care conţin bancuri, link-uri sau alte metode neoriginale de exprimare.
4. Participanţii trebuie să introducă o adresă de e-mail validă, aceasta reprezentînd metoda de contact între aceştia şi Naicu.ro. În cazul în care datele sînt eronate, Naicu.ro nu își asumă nicio responsabilitate.
5. Dintre comentariile lăsate în decursul acestei luni, vor fi selecţionate cele mai bune cinci care vor merge în runda finală. Criteriile de alegere a celor mai bune comentarii variază în funcţie de spontaneitate, spirit ludic, corectitudine gramaticală ş.a. Cei cinci calificaţi în finală vor fi anunţaţi pe site-ul www.naicu.ro în seara zilei de 15 decembrie 2009.
6. După această dată, finaliştii vor avea la dispoziţie o săptămînă în care vor trebui să scrie pe blogul personal (sau prin e-mail, pentru cei care nu au blog) un articol cu o temă ce va fi anunţată la momentul respectiv.
7. Juriul concursului din acest an este alcătuit din: Naicu – preşedinte, Daniela – preşedinte de onoare şi Raluca – manager general R&B Industries, sponsor oficial al evenimentului.
8. Se vor acorda trei premii şi două menţiuni. De asemenea vor fi acordate şi două premii speciale: Diploma de Excelenţă PIERDUT ÎN DIASPORA™ pentru întreaga activitate, precum şi un premiu special al publicului (pe bază de vot online). Pe lîngă premiile în bani şi obiecte, primii trei clasaţi vor intra şi în posesia trofeelor Coiul de Aur, Coiul de Argint şi Coiul de Bronz 2009, realizate de R&B Industries.
9. Evenimentele din cadrul Festivalului şi Concursului Internaţional COIUL DE AUR™ 2009 vor fi transmise exclusiv pe Naicu.ro – Blogocilindrul lui Naicu™.
10. Informaţii suplimentare puteţi obţine online trimiţînd un e-mail la adresa contact[ăt]naicu.ro sau prin telefon, sunînd la numărul +4021 569 8369 (tarif normal Romtelecom).

© 2009 www.naicu.ro – Toate drepturile rezervate.

Similar Posts:

Sînt criminal
Din ciclul "cît de prost poţi să fii"

Comments 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.