2(0)16 cuvinte

Surprinderea, aşa cum e definită în DEX, e ceva ce ţine legat de o neaşteptare, ceva neprevăzut, o surpriză. E drept că am fost surprins când am aruncat o privire asupra lui 2015 şi am realizat că am dat cu subsemnatul aici doar de două ori. Apoi mi-am amintit tot ce am făcut de-a lungul anului şi nu am mai fost surprins deloc.

Nu sunt multe ideile pe care le am la început de 2016. Întocmai ca anul trecut şi cum probabil că va fi şi în anii următori. Mereu e doar o chestiune de timp. Nu cred că mai are rost să amintesc de bancul cu timpul…

S-au întâmplat multe între timp, dacă tot veni vorba. Probabil că una dintre cele mai mari schimbări e faptul că scriu cu “â” şi “sunt”, abandonul unor anumite reţele sociale, dar şi concentrarea pe o oarecare educaţie fizică. Mai rămâne în plan educaţia psihică, dar asta i-o lăsăm anului care abia a început.

În linii mari nu prea mai am nimic de adăugat. Dacă totuși va fi ceva, aici ne vom vedea până în ziua în care, evident, nu ne vom mai vedea niciodată. Şi cum niciodată nu trebuie să spui niciodată, vă las în compania lui Gabriel Dorobanţu, că el o zice mai bine.

Adio (for now).

Similar Posts:

Perseidele 2016
Deci se poate

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.