129 de euromilioane

Euromillions este un joc loto organizat în 9 ţări europene: Austria, Belgia, Franţa, Elveţia, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia şi Spania. Zilele acestea se sărbătoresc 6 ani de existenţă, premiile fiind nesimţite. Aseară s-au pus la bătaie 100 de milioane de euro care nu s-au cîştigat. Regula e simplă: alegi 5 numere din 50 şi încă 2 din 9, denumite stele. Ce-a ieşit aseară parcă pare desprins din tragerile neaoşe: 35, 36, 38, 39, 46 – 3 şi 4.

Prin urmare, vinerea viitoare se anunţă un premiu record de 129 de milioane de euro, adică 534 de milioane de lei noi, adică puţin* peste 5 bilioane de lei vechi. Suma e cu nişte firfirei mai mare ca cel mai mare premiu cîştigat vreodată (126.231.764 euro, tot la Euromilioane, 8 mai 2009, o spanioloaică). Aşa că nu ştiu de ce-mi pute mie că de data asta vom avea un cîştigător. Pentru că recordurile trebuie bătute şi ia uitaţi ce dandiaconescian ar suna ştirea: Euromillions – Biggest jackpot winner in history at 6 years anniversary.

* – aprox. 340 de miliarde de lei vechi.

Similar Posts:

Vecinii de deasupra
Ce faci dacă s-a blocat uşa de la maşina de spălat ?

Comments 9

 • Mama ce de bani…nu te bagi si tu? Poate castigi si ne scoti undeva :P.

 • va scot din foame.

 • joaca si tu ca asa ai o sansa sa castigi..!!!!:d

 • Sa joci si sa castigi! Mult noroc!%%-

 • iti rpomun niste numere: 1,2,3,4,5,6,7…bafta!! e foarte posibil sa pice astea!!

 • Draci de-amiaza. O gramada de euroi 😮 😮 . Cum facem sa-mi iei si mie un bilet? Iti las numerele aici? 😀

 • mai bine da-mi-le pe mail/mess/ceva ca le vede lumea si nu cred ca ai vrea sa imparti premiul cu altii. sa fie pina vineri la ora 18 CET.

 • Salut Naicu,
  Joc de 3 ani pe un site englez. Asta dupa multe lecturi de regulamente si marturii ale multor site-uri. Am incercat mai bine de 20 de ani sa joc cu prietenii dar n-a mers. Aici sunt create niste “sindicate” unde toate combinatiile de stele sunt acoperite. Castigi niste banuti cu doar un singur numar prins!!! Totul e electronic, nu completezi bilet, nu il pierzi, vin rezultatele pe mail. Iti trebuie doar un card cu care s apoti plati pe internet. (de obicei visa electron sau altele). Se plateste la inscriere 5 lire si apoi saptamanal tot 5 lire. Ai mereu aceeasi combinatie si toate stelele acoperite. Am castigat ceva banuti la mai mult de jumatate din extragerile din fiecare an (52 pe an). Asta inseamna o rata de castig super mare. Iata si link-ul si te gandesti tu daca publici informatia asta…
  http://www.euro-fortuna.com (D.J.Lovin’U) BAFTA MARE daca incerci!

 • Interesant, momentan sa ne concentram pe cele 129 de milioane de saptamina asta si dupa aia mai vedem noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.