1000

Nu am fost microbist pînă nu am venit aici. Febra fotbalistică e atît de vîrtoasă încît nu poate să nu te atingă cîtuși de puţin. Şi nu numai, referindu-mă aici şi la alte sporturi ca tenis, baschet sau handbal, chestii pe care pînă anul trecut nu dădeam doi lei vechi. Cred că înainte de vară m-am uitat la mai tot ce înseamnă sport şi chiar începea să îmi placă orice. Să nu exagerez şi să menţionez că nu mă pasiona un meci amical între reprezentativele Insulelor Maldive şi Palaului. Chiar nu ştiu dacă Republica Palau are echipă naţională de fotbal. Sau kickboxing, wrestling şi alte minunăţii bătăuşe. Trăiască snookerul!

Seara de azi mi-o petrec urmărind meciul dintre AS Roma şi CFR Cluj şi în acest moment nu-mi vine să cred ca e 1-1. Automat comentatorii de excepţie ai ProTv ţin să precizeze că se vede că CFR-ul are faţă de UEFA Champions League şi că nu degeaba a ieşit campioană sezonul trecut. Deocamdată e minutul 35 şi mă aştept la ce e mai rău. Nu sînt optimist şi nu am fost vreodată, în special în cazul meu. Am o părere foarte proastă despre mine şi îmi văd viitorul în negru intens, la fel cum l-am văzut pînă acum. O viziune extrem de negativă de care nu voi scăpa niciodată. Mai bine să gîndesc rău şi să se întîmple o supriză plăcută, decît să gîndesc bine şi să fiu dezamăgit la final.

În altă ordine de idei, m-am crucificat crucit cînd ochişorii am văzut numărul de page views de azi. Am trecut de pragul psihologic de 1000. Totul datorită săgetuţei ăleia din dreapta sus a ecranului care te duce aleator pe un alt blog WP. Doar aşa să mai am şi eu cititori neinteresaţi care intră şi trec mai departe.

Nu pot să cred. E 2-1 pentru Cluj!

Iarăşi nu pot să cred. A bătut CFR Cluj!?! Bravo, mă, băieţi! Ce morcov are acum Steaua dacă nu cîştigă mîine… Cum naiba, bate CFR pe Roma şi noi nu batem pe Bayern, își spune Jiji. Sau Jiji nu spune naiba, că e credincios.

Şi ca să vedeţi că nu pot să ramîn neinformat, Palau are echipă naţională de fotbal, neafiliată la FIFA, dar înscrisă în Oceania Football Confederation (OFC). Echipa a participat la Micronesia Games în 1998, unde a ieșit pe locul 3, cîştigînd două meciuri și pierzînd alte două.
Iată scorurile şi echipele: Palau – Pohnpei 7-1, Palau – Yap 7-1, Palau – Guam 2-15, Palau – Northern Mariana Islands 1-15.

Similar Posts:

Știrile ProTV
Decăderea

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.