09.09.09, iar a venit sfîrşitul lumii

Astăzi este ziua fatidică. Nouă a noua două mii nouă. Adică 999. Care e 666 întors pe dos. Deci astăzi din nou va fi sfîrşitul lumii. În cazul în care chiar aşa o să se întîmple, vreau să aştern ultimele rînduri ale scurtei mele cariere eşuate de blogocilindrăr.

Dragă extraterestrule,
Dacă ai ajuns cumva din întîmplare să citeşti ce am scris aici, vreau să te rog să continui tu mai departe acest blog. Nu-i schimba numele, ci doar scrie. Parola sînt convins că o poţi sparge. Sînt sigur că ştii şi română, de altfel. Aşa că nu va fi nicio problemă. Ai să vezi că o să-ţi placă. Tu scrie ca şi cum aş fi eu. Nu schimba tema (mie-mi place), vezi că găzduirea mi-a expirat în martie 2010. Ia şi tu undeva unde e mai bun raportul calitate-preţ. Domeniul .ro este nelimitat, aşa că te-am scăpat de-o grijă. Te descurci tu, că-ţi merge mintea. Ai grijă de Blogocilindrul meu.
Mulţumesc,
Naicu.ro

Similar Posts:

No comment
Poveste de spus mai departe (ep. 18)

Comments 16

 • nu pe 09.09.09 e sfarsitul, gurile bogate zic ca pe 13.09.09. Mai ai cateva zile, asa ca profita din plin. Extraterestrul ala, nu cred ca o sa aibe atata farmec pe cat ai tu>:p

 • Eu astept 20.09.2009. Arata mai impunator.

 • Deci mai avem 4 zile. E bine atunci. 😀

 • :)) Astazi, o sa fie bine ,ai sa vezi. In ceea ce priveste situatia noastra, a omenirii, peste cateva zile(13.09.09) nu stiu ce sa zic, om trai si om vide.Tu, sa fii optimist, nu intra in panica, fii tare, nu ne induce si noua aceasta stare.Si de-o fi asa, extraterestrul ala pentru cine sa scrie pe blog? Auzi? Crezi ca ei, acestia, extraterestrii, deh, or sti de glumite, alea, alea?:-??Pana atunci, sa fii iubit! O zi buna sa ai astazi.%%- P.S.Cred ca noua, oamenilor ne place sa ne construim din cand in cand spaime fel de fel. Probabil ca si astea ne tin trezi, cine stie? Si tu spui foarte fain: “iar a venit sfarsitul lumii”.

 • @Naicule,

  Extraterestrul a fost gasit mort intr-o cursa de soareci! N-ai vazut la tv?

 • Duamne, Naicule, ce-ti trazni prin minte… :))
  Suna ca un testament. Pai si vioara cui o lasi? Leptoaca? Alte posesiuni? (PS: Mi-o lasi mie pe Crizata? Pliiiiiiiiiizzz!!! 😀 )

 • nu are cum sa fie nici pe 13, nici pe 20 pt ca atunci sunt eu in concediu, dar din octombrie incolo poate sa vina, e ok

 • @ Sufleţica: Ei, nimeni nu are farmec ca mine. Niciodată. Ia zi, ai terminat continuarea povestioarei?

  @ Vlad: Să fie ora 20:09 neapărat.

  @ pissi_mic: Dacă nu ar fi rahaturile astea, ne-am plictisi teribil. Aşa ne mai distrăm şi noi.

  @ Cetăţeanul: :(( Uof… mi-ai stricat ziua. Cine o să mai continue aventura mea blogocilindrică?

  @ Ada: Numai pe interes eşti. [-(

  @ bibi: Păi atunci îţi doresc concediu plăcut. Pe unde te duci?

 • o terminai… vine…vine, mai am de editat 😀

 • Mda….eu astept cu interes ziua de 30 februarie 2030, ziua in care se pot intampla multe! Astept in acea zi sa cada lumea, sa se intample numai dezastre, sa fie inundatii, foc, sa arda tot in jur, epidemii, pandemii, sparcazomii, sa devina Romania prima forta economica, politica si sociala a omenirii si sa fie singura tara care nu va fi afectata de cele mentionate mai sus! Sa vezi atunci americanii la mana noastra;))Sa avem puterea ca printr-un singur clik sa putem invia oamenii dragi, apropiatii nostrii, precum si toti cei mici de aici si de acasa (stii tu naicule ;). Dragii mei, nu va entuziasmati prea mult ca daca se descopera data de 30 februarie, inseamna ca a innebunit lumea de tot! In concluzie: nu va mai luati dupa toate stirile de prost gust din ziare si din mass-media asta de tot r….aha..tul!!! Pam pam

 • /:) şi eu de ce mai comentez pe 10.09.2009? Am fentat 666?

 • @ Costin: Mare dreptate ai. Dacă nu ai fi tu, nu ar mai avea farmec nimic.

  @ Ciu: 10.09.2009, ora 1:57. Am scăpat!!! \:D/

 • @Naicu: Mersi prietene, apreciez comentariu tau! De mare exceptie ;))

 • am vazut la stiri ca au sarit toti sa-si puna shiaba pe deget pe 9.9.9 ca vezi doamne asa o sa aiba o familie fericita….deci, in concluzie, nu sentimentele conteaza, nici macar contul bancar nu mai conteaza, ci ziua nuntii! :))

  am o mare dilema: eu dupa care calendar sa ma marit? :))

 • sfirsitul lumii?=))e o gluma?/:)nu nu va fi nimic:o[-x=;nu exista sfirsitul lumii;;)e o inventare:-@>:d<

 • \:d/\:d/\:d/\:d/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.